Όλες οι λεπτομέρειες της επίσκεψης της Μενεγάκη στον σμηνίτη Παντζόπουλο!
Showbiz

Όλες οι λεπτομέρειες της επίσκεψης της Μενεγάκη στον σμηνίτη Παντζόπουλο!

Η Ελένη Μενεγάκη επισκέφτηκε τον «σμηνίτη» Ματέο Παντζόπουλο την περασμένη Κυριακή.

H παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από τον αγαπημένο της και έτσι την περασμένη Κυριακή έκανε ταξίδι-αστραπή μέχρι την Τρίπολη για να περάσει λίγες ώρες με τον καλό της, που είχε έξοδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το ζευγάρι ήταν διακριτικό! Ο Ματέο επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της Ελένης και οι δυο τους εξερεύνησαν της ομορφιές της περιοχής. Βρέθηκαν στο παραθαλάσσιο γραφικό ταβερνάκι του «Γαϊτανάρου», στις Κιτριές, και γεύτηκαν αφροδισιακά θαλασσινά δίπλα στο κύμα.

Η Ελένη και ο κοντοκουρεμένος Ματέο κάθισαν σε ένα από αυτά και οι δυο τους φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και αστειεύτηκαν με το προσωπικό της ταβέρνας. Το ζευγάρι παρήγγειλε φρέσκο ψάρι, γαρίδες, χταποδάκι, σαλάτα και κρασί χύμα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε τόσο με τις γαρίδες, που ζήτησε τη συνταγή από τη μαγείρισσα. Οι δύο τους χάρηκαν τον ήλιο και το τοπίο για περίπου μία ώρα, αφού ο Ματέο έπρεπε να επιστρέψει εγκαίρως στην Τρίπολη για να μπει στο στρατόπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, o γνωστός επιχειρηματίας κοιμάται στον θάλαμο Β2. Την περασμένη Τετάρτη έκανε σκοπιά από τις 20.30 ως τις 00.30, ενώ έριξε και την πρώτη του βολή από τα 300 μέτρα.

Εμείς να του ευχηθούμε «Καλός Πολίτης», μιας και ο 42χρονος ορκίζεται σήμερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved