Τι ονειρεύεται η Κάτια Δανδουλάκη;
Showbiz

Τι ονειρεύεται η Κάτια Δανδουλάκη;

Η Κάτια Δανδουλάκη μπορεί να είναι μια γυναίκα ώριμη, γεμάτη εμπειρίες και εικόνες με σπουδαίο ταλέντο και μεγάλο βιογραφικό όμως νιώθει πως κάτι της λείπει.

«Το δικό μου όνειρο είναι να είμαι ικανή να κάνω ταξίδια, να γνωρίσω τον κόσμο. Αυτό είναι όνειρο ανεκπλήρωτο μέχρι στιγμής, που ποτέ δεν με έχει αφήσει. Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα την άνεση να έκανα πολλά ταξίδια - και τη χρονική και την οικονομική. Να δω τον κόσμο. Είδα πολύ την ψυχή μου μέσα από το θέατρο, μέσα από τους ρόλους, τώρα θέλω να δω τον κόσμο, τη Γη», αποκαλύπτει στη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η ηθοποιός εξηγεί γιατί νιώθει έλλειψη στα θέμα ταξίδια καθώς και τι θα έκανε αν... ξαναγεννιόταν, αναφέροντας: «Έχω πάρα πολύ μεγάλη έλλειψη μέσα μου γι' αυτό. Έχω μεγάλη έλλειψη ορίζοντα, ίσως γιατί οι ορίζοντές μου περιορίστηκαν μέσα στους τέσσερις τοίχους ενός στούντιο ή ενός θεάτρου τους οποίους λάτρεψα, αλλά τώρα θέλω μεγάλους ορίζοντες, ανοιχτούς. Αν ξαναγεννιόμουν αυτή τη στιγμή, μπορεί να έκανα κινηματογράφο, να ταξίδευα, να γνώριζα τον κόσμο. Αυτή είναι μια μεγάλη λαχτάρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved