Ηλίας Βρεττός: «Με τη Ζενίλντα δεν είμαστε ζευγάρι»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Με τη Ζενίλντα δεν είμαστε ζευγάρι»

Αγαπάει τις προκλήσεις, του αρέσει που οι «μετοχές» του έχουν ανέβει με τη συμμετοχή του στο Dancing αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δημιουργεί θέματα και να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή.

Μετά τη Ναταλία Γερμανού, στον Ηλία Βρεττό «χρεώθηκε» η σχέση του με τη Ζενίλντα. Τι λέει ο τραγουδιστής για τις φήμες; Είναι τελικά ζευγάρι οι δυο τους; «Από τότε που έχω ξεκινήσει, δεν έχω προκαλέσει μέσω της προσωπικής μου ζωής και όλο αυτό το παιχνίδι δεν μου αρέσει. Όπως δεν μου αρέσει να εκτίθενται άνθρωποι εξαιτίας μου, γι' αυτό και ξεκαθαρίζω ότι με τη Ζενίλντα δεν είμαστε ζευγάρι», δηλώνει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Τι θέλει όμως ο Ηλίας Βρεττός από μια γυναίκα; «Θέλω να είμαι κυνηγός. Αν με πλησιάσει μια γυναίκα "χύμα" θα με χαλάσει. Μου αρέσει η διαδικασία του φλερτ. Θέλω να τη βλέπω σαν τρόπαιο και όταν την κερδίσω, να νιώσω ότι κατάφερα κάτι. Δεν μου αρέσουν τα εύκολα!», αποκαλύπτει.

Τέλος, ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι είναι σχεσάκιας και πως όταν είναι σε σχέση νιώθει πιο ασφαλής. «Μου αρέσει να έχω σχέση, θέλω μια γυναίκα δίπλα μου που να μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της, γιατί αυτό είναι κάτι που μου προσφέρει ισορροπία. Και τώρα είμαι σε φάση να κάνω σχέση. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, περιμένω πάντα και έχω τα μάτια μου ανοιχτά, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved