Σε απόγνωση ο πρώην φίλος της ηθοποιού που έγινε  μοναχή
Showbiz

Σε απόγνωση ο πρώην φίλος της ηθοποιού που έγινε μοναχή

Ο φίλος της ηθοποιού που έγινε δόκιμη μοναχή δεν μπορεί να δεχτεί ότι η φίλη του πήρε αυτήν την απόφαση... να κλειστεί δηλαδή σε μοναστήρι!

Όταν έμαθε ότι εκείνη κλείστηκε σε μοναστήρι στην αρχή δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει και στη συνέχεια προσπάθησε για πρώτη φορά να μιλήσει με τους γονείς της παρόλο που δεν είχαν σχέσεις στο παρελθόν.

Η συνάντηση του πρώην φίλου της δόκιμης με το οικογενειακό της περιβάλλον δεν είχε θετικά αποτελέσματα και τον άφησε ακάλυπτο στις ενέργειες που ήθελε να κάνει σύμφωνα με το briefingnews.

Ο στόχος του είναι να συναντήσει την πρώην φίλη του και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην οικογένεια που θεωρεί ότι θα την απομακρύνει έτσι από κοντά τους αν γίνει αυτή η κίνηση.

«Έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό αφού είναι ενήλικη. Το μόνο που μπορούμε να καταφέρουμε είναι να μην μας παίρνει τηλέφωνο και να μην επιτρέπει να την επισκεπτόμαστε» του απάντησε η μητέρα της στην συζήτηση που είχα.

Ο νεαρός επιχειρηματίας στη συνέχεια προσπάθησε απεγνωσμένα να μάθει από τις φίλες της για το μοναστήρι ή για κάποιες πληροφορίες παραπάνω αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

Η ανησυχία του μάλιστα είναι μεγάλη όπως λέει και ο ίδιος στο briefingnews: « Το ότι έπαιρνε περίεργες και ξαφνικές αποφάσεις στην ζωή της δεν σήμαινε ότι ένα πρωί θα έφευγε έτσι. Εντάξει ήταν κλειστός χαρακτήρας τον τελευταίο καιρό αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι στο μυαλό της είχε αυτήν την απόφαση.

Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που την επηρέασαν γιατί την βρήκαν σε δύσκολη φάση. Μην ξεχνάτε ότι τον τελευταίο καιρό δεν την γέμιζε τίποτα. Δεν μπορεί, κάποιος της πιπίλιζε το μυαλό και την έκανε να πιστεύει ότι η ζωή της ήθελε αλλαγή. Μα δεν μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να ήταν στην χλιδάτη ζωή και στα ταξίδια, στα πάρτι ,σε εκδηλώσεις σε θεατρικά workshop του εξωτερικού και ξαφνικά να φεύγει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved