Τραυματίστηκε ο Ηλίας Βρεττός! (photo)
Showbiz

Τραυματίστηκε ο Ηλίας Βρεττός! (photo)

Το παν είναι το στυλ και ο Ηλίας Βρεττός το ξέρει καλά! Έτσι λοιπόν φροντίζει ακόμα κι όταν τραυματίζεται να δίνει λίγο χρώμα στα... σημεία!

«Με τόσα τραβήγματα κ τραυματισμούς τα tapes έχουν γίνει το νέο μου fetich κ θα φορεθούν τρελά φέτος», έγραψε ο τραγουδιστής στο twitter, χθες το βράδυ ποστάροντας μια φωτογραφία με δυο «λωρίδες» κολλημένες στο χέρι του! Mάλιστα, όταν μια διαδικτυακή του φίλη του έγραψε πως δείχνει τα tapes και στις κάμερες εκείνος της απάντησε με το χιούμορ που τον διακρίνει «χαχαχα!!! Είναι που βγαίνουν σε πολλά χρώματα κ θέλω να λανσάρω ΟΛΗ την "κολεξιόν"... :-)))».

Ο Ηλίας Βρεττός εδώ και δύο εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, έχει οξεία τενοντίτιδα η οποία του δημιουργεί πρόβλημα κυρίως στα σηκώματα. Αυτή την εβδομάδα ο τραγουδιστή θα χορέψει μάμπο και η χορογραφία του είναι αρκετά απαιτητική και με πολύ δύσκολα lift. Αποτέλεσμα των προβών ήταν η επιβάρυνση του προβλήματός του. Για να είναι εντάξει στο live της Κυριακής, ο φυσικοθεραπευτής του show Λευτέρης Παθιακάκης του έκανε ασκήσεις, φυσικοθεραπεία και του κόλλησε ειδικά tapes για γρήγορη επούλωση. Κι όπως φαίνεται τα αποτελέσματα ήταν άμεσα αφού σήμερα ο Ηλίας Βρεττός είναι έτοιμος να κάνει τη χορογραφία του, πρόβλημα στην πρόβα τζενεράλε του «Dancing with The Stars», μαζί με την παρτενέρ του Κλώντια – Άννα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε τους διαλόγους στο twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved