Δάκης: Η ζωή του στην Κύπρο και η συνεργασία του με την Υπουργό… Προξούλα!
Showbiz

Δάκης: Η ζωή του στην Κύπρο και η συνεργασία του με την Υπουργό… Προξούλα!

Τη ζωή του στην Ελλάδα άφησε το 2005 ο Δάκης και μετακόμισε μόνιμα στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής πηγαινοερχόταν πολύ συχνά στη Μεγαλόνησο και κάποια στιγμή αποφάσισε να μην πληρώνει άλλο ξενοδοχεία και να αγοράσει ένα σπίτι στο νησί. «Τελικά ορθά έπραξα... αφού εδώ και δύο χρόνια έπαψα πλέον να ζω Ελλάδα... Πηγαίνω μόνο για καμιά εμφάνιση και για να πληρώνω τα... χαράτσια», δηλώνει ο Δάκης στο showtime-cy.

Ο τραγουδιστής ανέφερε επίσης πως στην Κύπρο νιώθει σαν στο σπίτι του αφού του θυμίζει πολύ την Αλεξάνδρεια όπου γεννήθηκε. Βέβαια, ο τραγουδιστής δεν έχει ξεριζωθεί εντελώς από την Ελλάδα αφού έχει εδώ το σπίτι του καθώς και κάποιους παιδικούς του φίλους. Παρόλα αυτά, δεν του λείπει η χώρα μας μιας και νιώθει ότι εδώ δεν υπάρχει μέλλον. Εκτός από τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα και συναυλίες ο Δάκης συμμετέχει και στο show χορού και τραγουδιού της Κύπρου, το «DanSing for You».

Η υποψήφια του show που είναι με τον τραγουδιστή είναι η κυρία Πραξούλα Αντωνιάδου, Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών και Υπουργός Εμπορίου της Κύπρου. Μια συνεργασία που προκάλεσε εντύπωση στους τηλεθεατές και για την οποία ο Δάκης μιλάει με τα καλύτερα λόγια. «Το σκέφτηκα και είπα «Με ποιαν θα κάνω το ντουέτο». Ξαφνικά μου ήρθε μια αναλαμπή να προτείνω την Πραξούλα. Δεν την γνώριζα προσωπικά. Ήξερα πως ήταν Υπουργός, την έβλεπα στην τηλεόραση και τότε είπα στην παραγωγή «θα έρθω αλλά θέλω παρτενέρ μου την κυρία Πραξούλα» Ούτε καν ήξερα πως τραγουδούσε. Ήταν δική μου ιδέα και τελικά άξιζε η πρόταση μου αυτή. Όταν μάλιστα της το πρότεινε η παραγωγή πως εγώ την ήθελα δεν το πίστεψε» είπε ο τραγουδιστής.

Όσο για το τι άνθρωπος είναι η Υπουργός, ο Δάκης δηλώνει: «Είδα έναν άνθρωπο φυσιολογικό, πολύ απλό χωρίς προσωπείο, χωρίς δήθεν και υποκρισία. Ανακάλυψα έναν άνθρωπο με δυνατή προσωπικότητα δυναμική, έντιμη και δοτικός ως άνθρωπος. Εκείνο που πραγματικά μου κάνει εντύπωση είναι πως προλαβαίνει όλα αυτά. Δηλαδή, την πολιτική, το DanSing την σύζυγο, την μητέρα, την νοικοκυρά. Η Πραξούλα είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει το τραγούδι, έχει σπουδάσει μουσική, παίζει φλάουτο και αυτό ήταν λιγάκι πιο εύκολο για να δέσουμε μεταξύ μας... Έτσι ξεκίνησε και η συνεργασία μας». Χωρίς βέβαια να ξεχάσει να συμπληρώσει πως υπήρξαν και στιγμές έντασης και διαφωνίες αφού η κ. Αντωνιάδου δεν γνώριζε καλά το χώρο της μουσικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved