Βάσια Τριφύλλη: «Αυτοπροτάθηκα στο Dancing with the stars»
Showbiz

Βάσια Τριφύλλη: «Αυτοπροτάθηκα στο Dancing with the stars»

Η Βάσια Τριφύλλη είναι από τις πιο δημοφιλείς συμμετέχουσες στο Dancing with the stars, όχι μόνο για το χορό της αλλά και για την εκρηκτική προσωπικότητά της.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Καρφί» για τη συμμετοχή της στο show, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο δεν κάνει κάτι άλλο, αφού ήθελε να πάρει τη... «χαρά» του DWTS: «Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Νομίζω κι ο κόσμος. Είχα και καιρό να εμφανιστώ στην τηλεόραση... Δεν ήθελα να παίξω φέτος στο θέατρο. Αν και μου έτυχαν τρεις πολύ αξιόλογες προτάσεις. Αλλά είχα τόσο μεγάλη κούραση με τους 'Συμπέθερους από τα Τίρανα', ολόκληρο χειμώνα και μετά μεγάλη περιοδεία όλο το καλοκαίρι φορτισμένη κιόλας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, που όταν αντίκρισα 300 σελίδες να μάθω, είπα 'δε θέλω να μάθω τίποτε' κι αυτοπροτάθηκα στο Dancing».

Η Βάσια Τριφύλλη διευκρίνισε ότι δεν πληρώνεται για τη συμμετοχή της και δεν παίρνει τη δουλειά κανενός νέου κοριτσιού, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο καθένας μας παίρνει 1000 ευρώ κλπ. Το μόνο που μας καλύπτει ο ΑΝΤ1 είναι τα ατέλειωτα οδοιπορικά και τα ρούχα μας. Τίποτε άλλο! Κι όντας για φιλανθρωπικό σκοπό, το κάνω με την καρδιά μου. Το μόνο πονηρό της υπόθεσης είναι ότι παίρνω κι εγώ χαρά. Το μόνο 'εκ του πονηρού'»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved