Δάκης: Το «ναυάγιο» με την Βίσση και ποιοι προσπάθησαν να τον καπελώσουν!
Showbiz

Δάκης: Το «ναυάγιο» με την Βίσση και ποιοι προσπάθησαν να τον καπελώσουν!

Τι είναι αυτό που θυμάται ο Δάκης από τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και πότε ναυάγησε η μεταξύ τους on stage συνεργασία...

Προσπάθησαν κάποιοι να τον... καπελώσουν πατώντας τον επί πτωμάτων και πότε συνέβη αυτό; Ο Δάκης ανοίγει την καρδιά του και αποκαλύπτει τα πάντα.

Για την Άννα Βίσση, όπως την θυμάσαι, ο Δάκης λέει στο showtime-cy:"Η Αννα ήταν ακριβώς όπως είναι τώρα. Ένα μεγάλο ταλέντο και ένα πολύ απλό παιδί. Πολύ προσιτή δεν έχει καβαλήσει ποτέ καλάμι... Είναι μεγάλη ψυχή και εκείνη και η όλη η οικογένεια της."

Κάποτε ήταν πρώτο όνομα... Υπήρχε και τον καιρό εκείνο πόλεμος για το πρώτο όνομα, για την μαρκίζα;

Ο ίδιος απαντά: «Φυσικά και υπήρχε αλλά δεν είχα ποτέ τέτοια κολλήματα.. Μόνο όταν ορισμένες φορές κάποιοι προσπαθούσαν να πατήσουν επί πτωμάτων, να πατήσουν πάνω μου θύμωνα και από αντίδραση δεν το δεχόμουνα.. Και μιλάμε για ονόματα πολύ κατώτερα από εμένα τον τότε καιρό που προσπαθούσαν να με... καπελώσουν. Με την Μαρινέλα όταν δουλέψαμε, η μεγάλη Μαρινέλα τότε είχε βάλει το όνομα της και δίπλα το δικό μου με μεγάλα γράμματα ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να κάνουν το αντίθετο. Δεν μπορεί να έρχεται ο καθένας και να επιβάλει να μπαίνει πάνω από κάποιον άλλο καλλιτέχνη που πραγματικά εχει πίσω του χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και μια τόση μεγάλη πορεία στο χώρο».

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρισε από την showbiz;

Ο τραγουδιστής δηλώνει: «Οχι απλά δεν μπορώ πλέον να πηγαίνω σε μεγάλα μαγαζιά τα οποία το 99% έχουν μόνο λαϊκό πρόγραμμα...»

Αν τον καλέσει η Αννα Βίσση τώρα σε ένα guest ρόλο θα αρνηθεί;

Ο Δάκης δηλώνει: «Οχι βέβαια.. Μα με είχε καλέσει.. Πέρσι ήταν να εμφανιστώ μαζί της όταν ετοίμαζε τις guest συνεργασίες όμως τελικά δεν έγινε... Τότε που κάθε μήνα θα άλλαζε έναν guest καλλιτέχνη αλλά τελικά δεν έγινε. Ναυάγησε αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved