Βάσω Λασκαράκη: «Η μόνη σχέση που έχω με τον γάμο ήταν μία φορά που ήμουν παρανυφάκι και έφαγα τόσα κουφέτα που κόντεψα να πάθω δηλητηρίαση»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Η μόνη σχέση που έχω με τον γάμο ήταν μία φορά που ήμουν παρανυφάκι και έφαγα τόσα κουφέτα που κόντεψα να πάθω δηλητηρίαση»

Η Βάσω Λασκαράκη έχει δηλώσει αρκετές φορές τις απόψεις της για το γάμο.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Εντάσεις πάνω στην κούραση μπορεί να υπάρχουν, αλλά αν είχε συμβεί κάτι σοβαρό τότε η σχέση θα ήταν προς συζήτηση.», δήλωσε, ενώ συνέχισε μιλώντας για τον γάμο: «Όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, ξέρει πολύ καλά τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σου. Δεν θα μάθει τι γνώμη έχω εγώ για τον γάμο από τις συνεντεύξεις μου. Δεν περιμένω να μου κάνει πρόταση γάμου. Ο γάμος θα προκύψει μέσα από συζήτηση. Είμαι τελείως αντίθετη με αυτές τις αμερικανιές που κάνουν έκπληξη δήθεν στην αγαπημένη τους και γονατίζουν και της λένε: 'Θα με παντρευτείς;'. Αυτό που έχει σημασία σε μια σχέση δεν είναι το μονόπετρο, αλλά πόσο σε αγαπάει και πόσο σε φροντίζει. Δεν καθορίζει ο γάμος, ο αρραβώνας ή η πρόταση το αν θα είμαι ευτυχισμένη. Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν ποτέ από τα κορίτσια που έβλεπαν στις ελληνικές ταινίες την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη με το πέπλο και έλεγαν: 'Αχ, πότε θα ντυθώ κι εγώ νυφούλα;'. Η μόνη σχέση που έχω με τον γάμο ήταν μία φορά που ήμουν παρανυφάκι και έφαγα τόσα πολλά κουφέτα που κόντεψα να πάθω δηλητηρίαση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved