Σωκράτης Αλαφούζος: «Αποδείξαμε πως σε μια εποχή όπου η χώρα μας βάλλεται, έχουμε ακόμη το κουράγιο να φτιάχνουμε όμορφα πράγματα»
Showbiz

Σωκράτης Αλαφούζος: «Αποδείξαμε πως σε μια εποχή όπου η χώρα μας βάλλεται, έχουμε ακόμη το κουράγιο να φτιάχνουμε όμορφα πράγματα»

Ο Σωκράτης Αλαφούζος σάρωσε τα βραβεία, όπου κι αν προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους «Μικρός Βασιλιάς».

Ο ηθοποιός δήλωσε στο Πρώτο Θέμα: «Πρόκειται για το «Μικρό βασιλιά» σε δικό μου σενάριο και σκηνοθεσία, μια ταινία στην οποία παίζω μαζί με μια ομάδα πολύ σημαντικών ηθοποιών. Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι οπουδήποτε πήγε το συγκεκριμένο φιλμάκι σάρωσε βραβεία και εντυπώσεις. Δεν είναι μόνο ότι τη βιβλιοθήκη μου κοσμούν ήδη ένδεκα τρόπαια, όσο το γεγονός ότι αποδείξαμε πως σε μια εποχή όπου η χώρα μας βάλλεται οι Έλληνες έχουμε ακόμη το κουράγιο και το κέφι να φτιάχνουμε όμορφα πράγματα», ενώ συνέχισε μιλώντας για τις διαδοχικές βραβεύσεις του: «Από το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νορβηγίας, στο οποίο η ταινία απέσπασε το βραβείο του κοινού. Ήμουν συγκινημένος όχι μόνο γιατί ένα όνειρο της ζωής μου γινόταν πραγματικότητα, αλλά κυρίως διότι θεωρώ πως δεν υπάρχει πιο κολακευτικό βραβείο από αυτό. Όπου κι αν πηγαίναμε εκπροσωπούσαμε την Ελλάδα. Για παράδειγμα, έξω από το Φεστιβάλ του Μαρόκου κυμάτιζε η ελληνική σημαία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved