Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Κάθε μέρα μέχρι το τέλος του κόσμου θα είναι γεμάτη αγκαλιές»
Showbiz

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Κάθε μέρα μέχρι το τέλος του κόσμου θα είναι γεμάτη αγκαλιές»

Είναι ρομαντικός και ρεαλιστής παράλληλα γι' αυτό και βρίσκει... δύο «αναγνώσεις»στις προφητείες των Μάγια για το τέλος του κόσμου.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και αποκάλυψε τι πιστεύει, αλλά και τι θα κάνει στις 21 Δεκεμβρίου.

«Το τέλος του κόσμου; Εμένα θα με βρει πλήρη και ευτυχισμένο. Μετά από μια όμορφη μέρα στο MouMou, την Yogurteria, ή μάλλον το παιδί μου τους τελευταίους μήνες, θα πάω σπίτι να ετοιμαστώ για να συναντήσω την άλλη μεγάλη μου αγάπη. Το τραγούδι. Λίγο πριν τελειώσει ο κόσμος, εγώ θα εμφανιστώ στην Αυλαία, τραγουδώντας τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους, με τον ίδιο στο πιάνο. Άρα θα κάνω όλα όσα αγαπάω και στο τέλος θα καταστραφεί ο κόσμος μετά που θα έχω τραγουδήσει με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και έχοντας πλάι μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα.», δήλωσε ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω στις προφητείες των Μάγια, όμως θα σου πω κάτι: Οι συμβολισμοί τους λειτουργούν για μένα σαν αφορμές να θυμηθώ ποιους αγαπάω και τι μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, να τα εκτιμήσω και να τα διαφυλάξω. Ας ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του κόσμου. Κάθε μέρα θα είναι γεμάτη αγκαλιές! Αν υποθέσουμε όμως ότι αυτοί οι Μάγιας έκαναν λάθος και δεν τελειώνει ο κόσμος στις 21 Δεκεμβρίου, εύχομαι να τελειώσουν τα κακά που μας συμβαίνουν και οι γιορτές που έρχονται να βρουν όλο τον κόσμο με υγεία, και τα πρόσωπα που αγαπάει»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved