Γιώργος Δημητριάδης: Η συνάντησή του με παλιούς λαϊκούς τραγουδιστές και η σύγκριση με τους νεότερους!
Showbiz

Γιώργος Δημητριάδης: Η συνάντησή του με παλιούς λαϊκούς τραγουδιστές και η σύγκριση με τους νεότερους!

Ο ερμηνευτής και συνθέτης Γιώργος Δημητριάδης τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην «Ερατώ» για να εισπράξει την αμοιβή του από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του.

Εκεί συνάντησε παλιούς καλούς συναδέλφους και συνομίλησε μαζί τους. Ο Γιώργος Δημητριάδης συνειδητοποίησε για ακόμη μια φορά το ήθος και την ποιότητα αυτών των ανθρώπων. Ο καλλιτέχνης στη συνέχεια έγραψε το δικό του μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για να στείλει το δικό του μήνυμα στη νέα γενιά.

«Σήμερα πήγα από την ΕΡΑΤΩ τον φορέα συλλογικής διαχείρισης των συγγενικών μας δικαιωμάτων ημών τραγουδιστών, ερμηνευτών.. όπως είχα πάει και χτες και ένεκα συνωστισμού-βλέπε δύσκολοι καιροί-έφυγα νωρίτερα λόγω μουσικών υποχρεώσεων...Λοιπόν για μια ακόμα φορά θα το πω...συναντήθηκα με ανθρώπους που ο καθένας υπηρέτησε το τραγούδι από διαφορετικές όχθες που λέμε αλλά που είχε τα κότσια να κολυμπήσει απέναντι και να σέβεται τον άλλον! Μίλησα με παλιούς λαϊκούς τραγουδιστές, τραγουδιστές της ποπ της δεκαετίας 60,70 και είδα ανθρώπους σεμνούς, προσηνείς, φιλικούς χωρίς κανένα ύφος και μεγαλομανία...Την καθ' όλα κυρία Μαίρη Λίντα, τον κύριο Περπινιάδη και άλλους. Αμέσως τους συνέκρινα με πολλούς αντίστοιχους, ονόματα δεν έχει νόημα να πω, συνθέτες, τραγουδιστές, τραγουδοποιούς του άλλου χώρου, του ας πούμε ποιοτικού...Χαώδης η διαφορά επί το χείρον βεβαίως...Έπαρση ύψους Ιμαλαίων και συμπεριφορές δήθεν σεμνές και εν γένει δήθεν σε όλα..Σοβαροφάνεια στο έπακρον...Οι ποιοτικοί, οι ευαίσθητοι αυτοί...που εν τέλει κατά μία τραγική ειρωνεία κι αντίφαση και αντίθεση με όσα υπηρετούν κρύβουν ίσως πολλά και μεγαλύτερα κενά αυθεντικότητας....Σημεία της εποχής..Προτιμώ τους πρώτους ίσως όχι πάντα με βάση το ρεπερτόριο που είπαν οι άνθρωποι αλλά σέβομαι πολύ περισσότερο τον οποιονδήποτε από αυτούς. Αυτά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved