Ένα… Hobbit μιλάει στον Γιώργο Σατσίδη για την ταινία όπου πρωταγωνιστεί
Showbiz

Ένα… Hobbit μιλάει στον Γιώργο Σατσίδη για την ταινία όπου πρωταγωνιστεί

Στο Λονδίνο συνάντησε ο Γιώργος Σατσίδης τον Martin Freeman, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Hobbit στην ταινία «Hobbit: ένα αναπάντεχο ταξίδι» που αποτελεί prequel του «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και ο ίδιος μίλησε για την τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει.

Πρόκειται για την πιο εμπορική ταινία του φετινού χειμώνα και ο ηθοποιός σχολίασε στην εκπομπή «Movies &Stars» για το δέσιμο που έχει αποκτήσει το καστ της ταινίας: «Περάσαμε πάνω από έναν χρόνο μαζί , τουλάχιστον 16 ώρες την ημέρα ... Ο Τζάκσον έχει μια συγκεκριμένη αντίληψη για τους ηθοποιούς δεν θέλει να συνεργάζεται με ντίβες αλλά με επαγγελματίες που λατρεύουν την τέχνη τους... Στα γυρίσματα κάνεις δεν είναι απόμακρος, κάνεις δεν είναι σταρ... Το στόρι της ταινίας είναι το ζητούμενο και πως θα αποτυπωθεί καλύτερα στη μεγάλη οθόνη. Υπάρχει λοιπόν απολυτά αρμονική συνεργασία, ευνοούν και τα υπέροχα , ειρηνικά τοπία της Νέας Ζηλανδίας. Ξέρεις , ο Τζάκσον είναι κάτι σαν εθνικός ήρωας εκεί, ο πρωθυπουργός μάλιστα ήθελε να ονομάσει το εθνικό αεροδρόμιο του Ουέλλιγκτον σε "Πίτερ Τζάκσον airport!". Ο Τζάκσον αρνήθηκε είναι πολύ cool και ταπεινός αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένας γιγάντιος σκηνοθέτης»!

Κυνήγησες το ρόλο του Hobbit ή σε βρήκε αυτός;

«Με βρήκε αυτός! Δεν κυνηγώ ποτέ αλλά δεν διώχνω κάτι πριν δοκιμάσω επίσης. Έκανα δοκιμαστικό για αυτό το ρόλο και σίγουρα έπαιξε ρόλο η επιτυχία στο Σέρλοκ Χολμς το σήριαλ που πρωταγωνιστώ και είναι αρκετά δημοφιλές όχι μόνο στη Βρετανία αλλά και στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Αυτό που λατρεύω στο Hobbit είναι η κωμική πλευρά τους, πέρα από το θάρρος και τη γενναιότητα των ηρώων. Αντίθετα με τον Άρχοντα στο Hobbit έχουμε πολλές αστείες ατάκες , κουβέντες που θα μπορούσαν να γίνουν ανέκδοτα από τους φαν και φυσικά καταιγιστική δράση και επικίνδυνες σκηνές , πολλές από τις οποίες ολοκλήρωσα ο ίδιος ξεπερνώντας όπως και ο Hobbit τη δειλία και τους φόβους μου».

Υπάρχει κάποιο μήνυμα που βγαίνει από την ταινία , ποιο είναι αυτό και πως μπορεί να το μεταφράσει κανείς στον τόπο του;

«Μπορεί ... για την Ελλάδα ας πούμε και το ελληνικό κοινό , υπάρχει νόημα και σίγουρα ταύτιση. Η ταινία εκπέμπει χαρά, ελπίδα , αισιοδοξία στοιχειά που ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη, επίσης υπάρχει έντονο το στοιχειό της γενναιότητας από ανθρώπους που δεν τους πιάνει το μάτι σου, από νάνους... 15 λοιπόν νανάκια τα βάζουν με δράκους , τέρατα , το ίδιο το κακό και βγαίνουν νικητές. Η καλοσύνη και το δίκαιο θριαμβεύουν , υπάρχει πιο θετικό μήνυμα από αυτό. Ας είμαστε αισιόδοξοι, θα κυριαρχήσει το καλό! Πάντα συμβαίνει είμαι οπαδός της θεωρίας αυτής».

Τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν πάθει έμμονη με το πρόσωπο σου , είσαι ο Hobbit, πως αισθάνεσαι με αυτό;

«Χαρά! προσπαθώ να μην σκέφτομαι λέξεις όπως μανία και έμμονη γιατί τρομάζω ...είμαι μέσα σε μια νέα πραγματικότητα... Η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ όπως πριν... αυτό δεν αλλάζει... Δεν θέλω να βάλω τη δημοσιότητα μέσα στη ζωή μου δεν μου ταιριάζει, σε ότι αφορά στη δουλειά μου είμαι ΟΚ! Σε λίγο θα αποσυρθώ για γυρίσματα και πάλι στη Νέα Ζηλανδία οπότε δεν θα πολύ ασχολούμαι με το τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο! Ελπίζω τα νέα στο επόμενο λανσάρισμα του Hobbit να είναι καλύτερα για όλο τον κόσμο και το εύχομαι ειδικά για την Ελλάδα που είναι τόσο όμορφη και ευλογημένη χώρα»!

Στον βρετανικό τύπο γραφούν ότι είσαι πιο περιζήτητος σταρ αυτή τη στιγμή και από τον Μπραντ Πιτ, πώς αισθάνεσαι για αυτό;

«Η σύγκριση είναι αστεία (γέλια) ... Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου μια γυναίκα σαν την Αντζελίνα Τζολί»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved