Γιάννης Ζουγανέλης: «Θα καθίσω στ’ αυγά μου! Τι να κάνω να μείνω μόνος μου σαν την καλαμιά στον κάμπο;»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Θα καθίσω στ’ αυγά μου! Τι να κάνω να μείνω μόνος μου σαν την καλαμιά στον κάμπο;»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης λίγες ώρες πριν έρθει το τέλος του κόσμου κατά τη θεωρία των Μάγιας μιλάει στο gossip-tv.gr για τις ανησυχίες αλλά και την αγωνία του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βλέπει από μια άλλη οπτική την καταστροφή. Αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης μας ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει ότι ήρθε το τέλος ούτε ότι θα ανοίξει μια τρύπα και θα μας καταπιεί. «Έχω διαβάσει για τη θεωρία των Μάγιας και ξέρω τι πίστευαν δεν είπαν ποτέ ότι θα αφανιστούμε», αναφέρει. Ενώ στη συνέχεια με χιούμορ αλλά και με μεγάλη δόση αλήθειας μας αποκάλυψε πως αν καταστρεφόταν ο κόσμος και το γνώριζε θα... καθόταν στ' αυγά του.

«Αν το ήξερα σίγουρα θα καθόμουν στ' αυγά μου και θα περίμενα να έρθει το τέλος με τους δικούς μου ανθρώπους. Τι να έκανα δηλαδή να έψαχνα τρόπο να σωθώ μόνο εγώ; Και μετά τι θα γινόταν; Τι να κάνω μόνος μου σαν την καλαμιά στον κάμπο;», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Τέλος, ο ηθοποιός μας εξομολογήθηκε για ακόμη μια φορά ότι δεν αντέχει τη μοναξιά ούτε του ταιριάζει «Θέλω να βρίσκομαι με κόσμο και ανθρώπους που αγαπάω στη ζωή μου. Αν είναι να επιζήσω μόνος μου δεν θέλω. Ευχαριστώ», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved