Ο τραπεζίτης πεθερός του Στέφανου Κορκολή
Showbiz

Ο τραπεζίτης πεθερός του Στέφανου Κορκολή

Μπορεί να έχει γίνει γνωστός ο γάμος που έκανε πέρυσι  ο Στέφανος Κορκολής με την Ρωσίδα τραγουδίστρια Σβετλάνα Γκέιμαν αλλά πέραν τούτου τίποτα άλλο δεν έχει ακουστεί για το ζευγάρι που ξεκίνησε την σχέση του με μια συνεργασία που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που τους οδήγησε σε γάμο. 

Η 38χρονη σήμερα Σβετλάνα Γκέιμαν ή αλλιώς Λίντα, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα κατάγεται από ένα χωριό του Καζανκστάν, το Κεντάου το οποίο θεωρείται ελληνικό χωριό και προέρχεται από μια εύπορη οικογένεια.

Ο πατέρας της Λεβ ήταν ο ιδιοκτήτης της τράπεζας Αρμονία και πλέον είναι μέτοχος στην Ipokobankom τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του Αλεξάνδρα η οποία έχει το 10% αλλά και η ίδια η Λίντα με ένα 10% και αυτή.

Μεγάλωσε στη Μόσχα και ήρθε σε μεγάλη σύγκρουση με την οικογένειά της όταν τους ανακοίνωσε οτι θέλει να γίνει τραγουδίστρια καθώς ο πατέρας της ονειρευόταν να την δει πετυχημένη δικηγόρο αλλά στο τέλος υποχώρησε και μάλιστα έχει εν μέρει "κατηγορηθεί" οτι βοήθησε οικονομικά την καριέρα της που δεν θα ήταν αυτή που είναι, σύμφωνα με τα Ρωσικά κουτσομπολιά, αν δεν υπήρχαν τα λεφτά του.

Αλήθεια ή ψέμματα αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι, το γεγονός όμως είναι πως η Λίντα έχει κάνει σημαντική καριέρα στη Ρωσία και έχει πολλούς fans που την ακολουθούν πιστά.

Η γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή έγινε στα πλαίσια μιας ενδεχόμενης συνεργασίας τους και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το ξεκίνημα της συνεργασίας αυτής σε ένα δείπνο με τους γονείς της και την ανηψιά της. Κανείς τους τότε δεν ήξερε πως θα γινόντουσαν στο μέλλον συγγενείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved