Δείτε τι δήλωσε ο Justin Bieber για το χαμό του φωτορεπόρτερ!
Showbiz

Δείτε τι δήλωσε ο Justin Bieber για το χαμό του φωτορεπόρτερ!

Ο Justin Bieber εξέδωσε ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του φωτορεπόρτερ και έστειλε το δικό του μήνυμα στην οικογένειά του.

Μετά το άτυχο συμβάν ο πασίγνωστος τραγουδιστής αρχικά απευθύνθηκε στους δικηγόρους του για να δει πιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα του και στη συνέχεια έβγαλε ανακοίνωση γράφοντας: «Παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν παρών, καθώς δεν οδηγούσα το αμάξι, ούτε άμεσα εμπλέκομαι με το δυσάρεστο περιστατικό, οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με τους φίλους και την οικογένεια του Guerra».

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αμέσως μετά το δυστύχημα βλέπουμε στη μέση του δρόμου το καπέλο και φωτογραφική μηχανή του φωτορεπόρτερ. Όπως σας είχαμε γράψει, ο Chris Guerra είχε στήσει καρτέρι στον 18χρονο σταρ προκειμένου να τον φωτογραφήσει την ώρα που οδηγούσε την Ferrari του, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι δεν είναι μέσα ο τραγουδιστής.

Ο Justin Bieber στη συνέχεια της ανακοίνωσης στέλνει και ένα μήνυμα στους συναδέλφους του άτυχου άντρα καθώς και στις αρχές. «Ας ελπίσουμε ότι αυτή η τραγωδία θα αποτελέσει το έναυσμα για να δημιουργηθεί νέα νομοθεσία και ό, τι άλλο απαραίτητο μέτρο χρειαστεί για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας των διασημοτήτων, αστυνομικών, αθώων πολιτών» γράφει ο star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved