Showbiz

Βάσια Τριφύλλη: «Όταν γνώρισα την κόρη μου, είπα ότι αυτό το κορίτσι αξίζει να το υιοθετήσω»

Gossip-tv Team

Την προηγούμενη Κυριακή στο Live του «Dancing with The Stars» μεταξύ άλλων έγινε ευρέως γνωστή και η πράξη υιοθεσίας της Βάσιας Τριφύλλη.

Σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε για αυτή της την απόφαση η δημοφιλής ηθοποιός αλλά και η κόρη της, Βερόνικα.

«Είχα μεγάλη λαχτάρα να κάνω ένα παιδί, αρρώστησα όμως πολύ βαριά από καρκίνο, δεν μπορούσα να κάνω παιδιά, ήταν απαγορευμένο για μένα. Όταν λοιπόν ήρθε το παιδί αυτό σπίτι μου από τα βουνά με τα μάτια αυτά τα όμορφα, είδα ένα κοριτσάκι που ήρθε εδώ για να σπουδάσει και τρελάθηκα. Είπα ότι αυτό το παιδί αξίζει», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Μια αγάπη αμφίδρομη αφού και η κόρη της ακούει το όνομα Βάσια και χτυπάει η καρδιά της. «Όταν ακούω το όνομα της Βάσιας η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχει στη γη ένας άνθρωπος που μπορεί να σε αγκαλιάσει και να σου δώσει τόση αγάπη», αναφέρει.

Η Βερόνικα μάλιστα είναι πάρα πολύ αυστηρή με την Βάσια Τριφύλλη που δεν προσέχει την υγεία της και συνεχίζει το κάπνισμα.

«Της κάνω συνέχεια παρατήρηση γιατί συνεχίζει να καπνίζει και με λέει Γκεστάπο. Έχεις δει άνθρωπο να καπνίζει στην εντατική; Εγώ είδα τη Βάσια. Της είχαν βάλει μηχάνημα στην καρδιά κι εκείνη ήταν στην τουαλέτα και κάπνιζε», δήλωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved