Πέτρος Φιλιππίδης: «Αν δεν δουλέψω, δεν έχω για να ζήσω»
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αν δεν δουλέψω, δεν έχω για να ζήσω»

«Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω για να πληρώνω την εφορία και τα δάνειά μου», αποκαλύπτει ο Πέτρος Φιλιππίδης εξηγώντας πως αν και έχει βγάλει χρήματα από τη δουλειά του δεν ζει πλουσιοπάροχα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» για τα χρήματα που έχει κερδίσει από το θέατρο εξηγώντας πως εκείνος δουλεύει με ποσοστά στις παραστάσεις του οπότε κάθε φορά παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο. «Αν πετύχει εμπορικά κερδίζω, αν αποτύχει αποτυγχάνω κι εγώ», τονίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός αναφέρει επίσης πως ποτέ δεν έκανε χλιδάτη ζωή και πως το μόνο του όνειρο ήταν να αποκτήσει ένα σπίτι και να μπορεί να περνάει ώρες με την οικογένειά του και τους φίλους του. «Δεν με ενδιέφερε ποτέ η κοσμική ζωή και οι καλλιτεχνικές και δημοσιογραφικές παρέες. Δεν είμαι αυτής της κατηγορίας ούτε ως άνθρωπος ούτε ως καλλιτέχνης», αναφέρει.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλάει ακόμα και για τις συνεντεύξεις που δίνει και πολλές φορές τα λόγια του γίνονται θέμα συζήτησης, λέγοντας: «ακόμα και στις συνεντεύξεις μου καμιά φορά αν έχω πει και κάτι παραπάνω, το έχω πει γιατί δεν έχω την αίσθηση εκείνη τη στιγμή ότι δίνω μια συνέντευξη, αλλά ότι κάνω μια συζήτηση με κάποιον. Δεν προσέχω τι λέω, αλλά μερικές φορές αμύνομαι επιτιθέμενος, γιατί είμαι βαθιά μέσα μου ένας ντροπαλός άνθρωπος. Έξω καδιά είμαι , αλλά δεν είμαι ανοιχτός άνθρωπος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved