Το συγκλονιστικό κείμενο και η εκδήλωση ελπίδας για τον Ανδρέα Μπάρκουλη!
Showbiz

Το συγκλονιστικό κείμενο και η εκδήλωση ελπίδας για τον Ανδρέα Μπάρκουλη!

Το Σάββατο το βράδυ διοργανώθηκε η εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του Ανδρέα Μπάρκουλη. Την βραδιά διοργάνωσε ο Ματθαίος Γιαννούλης ενώ μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών ήταν και η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Η συγγραφέας, έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο facebook, μέσα από το όποιο περιέγραψε το κλίμα της βραδιάς αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι κανείς από τους συναδέλφους του ηθοποιού δεν βρέθηκε κοντά του. Διαβάστε το κείμενο της: «Χθες 5 Ιανουαρίου 2013, ήταν η εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του μεγάλου αυτού μύθου του Ελληνικού κινηματόγραφου Ανδρέα Μπάρκουλη, που στην ηλικία των 78 ετών άρρωστος , ανήμπορος και οικονομικά κατεστραμμένος, αγωνίζεται να επιβιώσει.

Δίπλα του δύο άγγελοι. Η γυναίκα του Μαρία και ο πανέμορφος χαρισματικός γιός του Νικόλας. Ήμουν παρούσα. Τίποτε δεν θα με σταματούσε από το να παρευρεθώ δίπλα τους.

Με την Μαρία είμαστε πλέον φίλες και ο Νικόλας έχει μπει στην καρδιά μου γιατί είναι ένα σπάνιο πλάσμα, πανέξυπνο, ευγενέστατο , με αρχές και τρόπους που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν αυτό το παιδί γεννήθηκε σε παλάτι.

Για την Μαρία δεν θα σχολιάσω τίποτε, παρά μόνο ότι σέρνει χρόνια τώρα ένα βαρύ Σταυρό, ανεβαίνοντας τον δικό της Γολγοθά επειδή είχε την τύχη-ατυχία να βρεθεί στον δρόμο του Μπάρκουλη, ενός άνδρα που κάποτε στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του προκαλείτο πανικός στις γυναίκες και σταματούσαν ποδοσφαιρικοί αγώνες, ναι συνέβη κι αυτό και θα το μάθετε στην βιογραφία του.

Όχι δεν θα σταθώ εδώ. Θα σταθώ ότι κανείς από τους συναδέλφους του δεν τον τίμησε.

Άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε και υπήρξε φίλος τον αγνόησαν επιδεκτικά. Δίπλα του όμως ήταν όλοι οι πραγματικοί του φίλοι που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά του τώρα που τα φώτα της ράμπας έσβησαν.

Την βραδιά διοργάνωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης, που ξεσήκωσε όλους στον χορό με την φωνή του. η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο γιός του Νικόλας προς τιμή του πατέρα του και έκανε όλους να ξεσπάσουν σε ζωηρά χειροκροτήματα..

Προσωπικά πέρασα μια υπέροχη βραδιά. Το μενού πλήρες με υπέροχο φαγητό γλυκά, φρούτα και κρασιά που μάλιστα σερβιρίστηκαν από την αρχή ξανά στις τρείς το πρωί. Το γλέντι κράτησε μέχρι το ξημέρωμα και ο Ανδρέας ήταν εκεί παρόν έστω και σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τα 20 ευρώ που στοίχιζε η πρόσκληση και μέρος αυτών θα πήγαιναν για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας που αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι του ηθοποιού γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιό τους, δεν ήταν τίποτε μπροστά σε όλα αυτά που μας πρόσφεραν στο κέντρο διασκέδασης Ακρωτήρι στον Αγ. Δημήτριο μαζί με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Το φαγητό και το κρασί ήταν τόσο πολύ, που σκάσαμε κυριολεκτικά ενώ ο Ματθαίος Γιαννούλης και οι συνάδελφοί του κατέβηκαν από την πίστα και τραγουδούσαν στο τραπέζι του Μπάρκουλη που βρισκόταν στην άκρη του μαγαζιού κοντά στην είσοδο για να μην εκτίθεται στους καπνούς μια και το ανοσοποιητικό του είναι πολύ ευαίσθητο.

Παρόλα αυτά ζήτησε να καπνίσει ένα πολύ ελαφρύ τσιγάρο και η Μαρία δεν του χάλασε το χατίρι...πώς να του το χαλάσει, στερείται πλέον τα πάντα...

Λυπάμαι πολύ για την αδιαφορία προς σ αυτόν τον άνθρωπο που ακόμη βλέπουμε με μεγάλη χαρά τις ταινίες του και θα τις βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμη.

Ίσως κάποτε, όταν ολοκληρωθεί η βιογραφία του και μάθει το κοινό τον πραγματικό Ανδρέα και τι παιχνίδια παίχτηκαν εις βάρος του, τότε ίσως να καταλάβουν πόσο πολύ σταυρώθηκε από κάποιους.

Για μένα ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε το μεγαλύτερο θύμα του ονόματός του...

Χρυσηίδα Δημουλίδου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved