Χρυσηίδα Δημουλίδου: Η οργή της για την εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης του  Ανδρέα Μπάρκουλη!
Showbiz

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Η οργή της για την εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης του Ανδρέα Μπάρκουλη!

Το Σάββατο διοργανώθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, η οποία έδωσε το παρών, με email της στο radar καταγγέλλει το νυχτερινό κέντρο που διοργανώθηκε η βραδιά αλληλεγγύης στον Ανδρέα Μπάρκουλη, ότι χρέωσε το μπουκάλι ουίσκι στο τραπέζι που καθόταν ο ηθοποιός με το ποσό των 130 ευρώ. Διαβάστε το κείμενο της αλλά και τι είπε ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης σε συνομιλία τους στο facebook.

ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ: ΝΤΡΟΠΗ! ΑΙΣΧΟΣ! ΟΡΓΗ!

Ντρέπομαι. Ειλικρινά ντρέπομαι που ακόμη μία φορά ο πόνος του άλλου γίνεται τροφή για εκμετάλλευση, που ακόμη μια φορά ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ γίνεται το εξιλαστήριο θύμα για να τα «κονομήσουν» κάποιοι.

Όπως ανάρτησα στο fb, στις 5 του μήνα, οργανώθηκε από τον γνωστούς τραγουδιστές Ματθαίο Γιαννούλη και Γιώργο Καραγιώργη, μια βραδιά προς τιμή του μεγάλου αυτού ηθοποιού, με σκοπό όχι μόνο να τιμηθεί όπως του αξίζει, αλλά για να ενισχυθεί και οικονομικά, αφού μέρος των εισόδων του θα πήγαινε για την αποπληρωμή των ενοικίων και οφειλών του σε γιατρούς και φάρμακα.

Είναι πλέον γνωστό ότι η σύζυγός του Μαρία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα πολλά έξοδα και γι αυτό τον λόγο η οικογένεια αναγκάζεται και μόλις θα είναι όλα έτοιμα, να μετακομίσει στο σπίτι του ηθοποιού υπό την αιγίδα της μεγάλης μας ηθοποιού Άννας Φόνσου. Και δεν είναι μόνο ο Ανδρέας και η Μαρία, μαζί τους έχουν κι ένα ανήλικο παιδί που πάει σχολείο και έχει τα έξοδα του και πολλές φορές η μητέρα του δεν εχει χρήματα να του δώσει για το κολατσιό του.

Η βραδιά κύλισε ωραία, αν και όπως ήδη ανάρτησα ουδείς συνάδελφός του τον τίμησε. Θα μου πείτε ότι οι ηθοποιοί έχουν οικονομικά προβλήματα και αναδουλειές, όμως όχι όλοι. Κάποιοι μπορούσαν να παρευρεθούν

Όμως το απερίγραπτο της βραδιάς το έμαθα προ ολίγου από την Μαρία η οποία ντρεπότανε να μου το πει και κυριολεκτικά την πίεσα να μου εξηγήσει τι συνέβη και έκανε μια πικρόχολη ανάρτηση στο φβ.

Κυρίες και κύριοι η επιχείρηση του νυχτερινού κέντρου ΑΚΡΩΤΗΡΙ στον Αγ. Δημήτριο την υποχρέωσε να πληρώσει το μπουκάλι ουίσκι του τιμητικού τραπεζιού όπου καθόταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης με χρέωση 130 ευρώ!!!!

Μάλιστα, μάλιστα, την στιγμή που η βραδιά γινόταν προς τιμήν του και η πρόσκληση είχε τιμη εισόδου!! ΑΙΣΧΟΣ!!! Έχω θυμώσει πολύ. Πάρα πολύ.

Πήρα αμέσως στο τηλέφωνο τον Ματθαίο Γιαννούλη για να μάθω πως επετράπη αυτό και μου απαντήσει πως εξ αιτίας αυτού του συμβάντος, ήρθε σε ρήξη με την επιχείρηση. ΕΥΓΕ τους. Και εις ανώτερα. Δεν θα προσθέσω τίποτε άλλο παρά μόνο, πως όταν ο πόνος γίνεται πηγή αισχροκερδείας και μάλιστα εις βάρος ενός μύθου του ελληνικού κινηματογράφου, που άφησε εποχή, τότε τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσεις την αγανάκτηση και την οργή σου.

Από εδώ και πέρα ας αναλάβουν το θέμα οι δημοσιογράφοι...

Εκ μέρους του ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

"Ματθαίος Γιαννούλης Κανονικά θα έπρεπε να έπρεπε να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους τού μαγαζιού αλλά δέν έχω το δικαίωμα να το κάνω γιατι δέν εκπροσοπω κανέναν παρα μόνο τούς συναδέλφους μου.

Πραγματικά είναι ντροπή αυτό καί κακώς δέν ενημερωθήκαμε εγώ η ο κύριος Καραγιώργης η οποιος δήποτε μουσικός τού μαγαζιού.

Λυπάμαι πραγματικα πού αυτό το περιστατικό συνέβη σε χώρο πού εργαζόμαστε εμείς και ειδικά τη βραδυά πού τιμούσαμε οχι το Μπάρκουλη τόν ηθοποιό...ουτε τό Μπάρκουλη τόν άνθρωπο....ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ!!!!!!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στούς 15 μουσικούς μας πού δούλεψαν αφιλοκερδώς κι "ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ" και πού πάλι θα το ξανακάνουμε γιά όποιον χρειαστεί τη βοήθεια μας.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ καί σε σένα πού με τήν ευαισθησία σου μάς ξυπνάς τα αίματα για να κάνουμε πράγματα γιά τούς ανθρώπους αλλά καί να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Δέ θα διαφωνήσω μαζί σου σε τίποτα γιατί μέ τέτοιες πράξεις ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ....ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!

Υ.Γ Αν καί δέν είναι λάθος δικό μας ούτε μένα ούτε τού συνεργάτη μου Καραγιώργη...σού δίνω το λόγο μου ότι θα κάνουμε τα πάντα να επανορθώσουμε. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ! ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ>> ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!! ΦΙΛΙΑ"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved