Απίστευτο! Ο παίκτης του Greek Idol, η γέννηση του παιδιού και το τεστ DNA!
Showbiz

Απίστευτο! Ο παίκτης του Greek Idol, η γέννηση του παιδιού και το τεστ DNA!

Η ιστορία του θα μπορούσε να είναι κινηματογραφική ταινία!

Ο παίκτης του «Greek Idol» Γιάννης Τουτουντζής έζησε μια συγκλονιστική περιπέτεια λίγες μέρες πριν από την ονομαστική του εορτή. Σύμφωνα με την Espresso, τη Δευτέρα βίωσε τη μεγαλύτερη χαρά μιας και γεννήθηκε το παιδί του αλλά και μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στη ζωή του.

Ο Γιάννης Τουτουντζής και η σύντροφός του έζησαν ένα μεγάλο έρωτα. Όμως τα σύννεφα στη σχέση τους οδήγησαν το ζευγάρι στην αρχή σε εντόνους καβγάδες και μετά στον χωρισμό.

Έτσι, λίγες ημέρες πριν γεννηθεί το παιδί του, ο Γιάννης δε γνώριζε σε ποιο μαιευτήριο θα γεννούσε η πρώην σύντροφός του, μιας και εκείνη του το είχε κρατήσει κρυφό. Ενας φίλος του όμως, που δεν γνώριζε το παρασκήνιο, πήρε τον τραγουδιστή για να του ευχηθεί, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Τουτουντζής να μάθει έκπληκτος τη γέννηση του παιδιού του από τον φίλο του. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έτρεξε να δει το παιδί του.

Όταν τον είδε ο πατέρας της κοπέλας... χειροδίκησε εναντίον του, τον εξύβρισε και δεν τον άφησε να δει το μωρό.

O δε τραγουδιστής ήδη είχε αναθέσει την υπόθεση στους δικηγόρους του.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα. Ο Γιάννης θα φροντίσει να διεκδικήσει όλα τα δικαιώματά του απέναντι στο παιδί, αν αποδειχθεί από το τεστ DNA που θα γίνει ότι είναι δικό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved