Στεφάνια Γονίδη: «Αποφασίσαμε από κοινού να πάρω το βάπτισμα του πυρός στο πλευρό του»
Showbiz

Στεφάνια Γονίδη: «Αποφασίσαμε από κοινού να πάρω το βάπτισμα του πυρός στο πλευρό του»

Η κόρη του Σταμάτη Γονίδη μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της εξηγεί ποιος ήταν ο άνθρωπος που τη συμβούλεψε να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφού στην αρχή εκείνη είχε τις αμφιβολίες της.

«Στην αρχή ήμουν διστακτική, γιατί άκουγα τον πατέρα μου που τραγουδούσε και ήθελα, εφόσον αποφάσιζα να ασχοληθώ με το τραγούδι, να το κάνω σωστά. Ρώτησα τον μπαμπά μου, καθίσαμε και τραγουδήσαμε μαζί στο σπίτι, και μου είπε ότι "το 'χω", απλώς χρειάζομαι εξάσκηση στον χώρο! Αποφασίσαμε από κοινού να πάρω το βάφτισμα του πυρός στο πλευρό του. Το κεφάλαιο τραγούδι είναι κάτι με συντροφεύει από μικρό παιδί. Μεγάλωσα με αυτό και δεν μπορώ χωρίς αυτό!» λέει στην «Espresso».

Η Στεφανία φέτος έχει διπλό άγχος, αφού εμφανίζεται μαζί με τον πατέρα της στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Όπως λέει σχετικά: «Στις πρόβες είχα πολύ άγχος, όμως σιγά-σιγά το ξεπέρασα, ειδικά όταν βρέθηκα στην πίστα μαζί του. Τραγουδήσαμε μια πολύ όμορφη μπαλάντα, σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική Αντώνη Βαρδή. Τώρα αισθάνομαι ότι ζω το όνειρο». Ακόμα και τώρα πάντως έχει τρακ: «Έχω λίγο τρακ πριν βγω στη σκηνή, αλλά είναι μέχρι να πω τα πρώτα λόγια του τραγουδιού», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved