Ο ερχομός του Τρύφωνα, το "Ωχ" του Ψινάκη, η φυγή και η αμηχανία του Γιαννιά!
Showbiz

Ο ερχομός του Τρύφωνα, το "Ωχ" του Ψινάκη, η φυγή και η αμηχανία του Γιαννιά!

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το Σάββατο το βράδυ σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας με πρωταγωνιστές δύο παρέες επωνύμων. Αυτήν του Ηλία Ψινάκη και αυτήν του Τρύφωνα Σαμαρά

Οι δύο πρώην συνεργάτες του "Fab 5" φαίνεται οτι δεν διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων πια αφού τουλάχιστον ο ένας από τους δύο, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Ηλίας Ψινάκης, αντέδρασε άσχημα στον ερχομό του άλλου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Σάββατο που μας πέρασε ο Ηλίας Ψινάκης με την παρέα του, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και η Εριέττα Κούρκουλου, είχε κλείσει να διασκεδάσει στο "Άνοδος" όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Ηλίας Βρεττός και η Μαριάντα Πιερίδη.

Στην παρέα είχε δοθεί ένας από τους καναπέδες του μαγαζιού. Ακριβώς στον διπλανό καναπέ είχαν κλείσει να βρεθούν για να διασκεδάσουν η Πηγή Δεβετζή, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, ο pr man Χάρης Σιανίδης και ο Τρύφωνας Σαμαράς με φίλους τους.

Οι τρεις πρώτοι είχαν φτάσει από νωρίς και όλα πήγαιναν μια χαρά αφού όλοι και στις δύο παρέες απολάμβαναν το πρόγραμμα, όταν έφτασε τελικά και ο καθυστερημένος Τρύφωνας Σαμαράς γύρω στη 1:30 το πρωί κι ενώ στην πίστα έπαιζε η έναρξη του προγράμματος του Γιώργου Γιαννιά. Αυτό ήταν.

Με το που αντιλήφθηκε ο Ηλίας Ψινάκης τον ερχομό του Τρύφωνα του ξέφυγε ένα "Ωχ" που φυσικά έγινε αντιληπτό από όλους και άμεσα πήρε όλη την παρέα και έφυγαν από το μαγαζί! Γιατί άραγε; Τι έχουν να χωρίσουν;

Τη "νύφη"¨πλήρωσε ουσιαστικά ο Γιώργος Γιαννιάς που βγαίνοντας στην πίστα αντίκρυσε το άδειο κεντρικό τραπέζι και δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία του. Άφωνη όμως έμεινε και η παρέα του Τρύφωνα με την αντίδραση αυτή που φυσικά σχολιάστηκε ιδιαίτερα από όλους και όχι και τόσο κολακευτικά για τους απερχόμενους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved