Η άγνωστη σύντροφος του Χαραλαμπόπουλου και οι ηθοποιοί που έφυγαν έξαλλοι από τη ΝΕΤ
Showbiz

Η άγνωστη σύντροφος του Χαραλαμπόπουλου και οι ηθοποιοί που έφυγαν έξαλλοι από τη ΝΕΤ

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν αρκετά; Ποια όμως σας κέντρισαν το ενδιαφέρον;

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ήπιων τόνων και δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή. Σε μια σπάνια έξοδο του ο ηθοποιός με την σύντροφο του, Λίνα Πρίντζου, με την οποία είναι μαζί έξι ολόκληρα χρόνια.

Άλλο ένα θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον σας ήταν ο Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος παντρεύεται το καλοκαίρι και δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Φωκά. Αυτός δεν είναι ο πρώτος γάμος για τον ηθοποιό, αφού έχει κάνει άλλους τρεις.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, αφού έχασε την μητέρα της. Η μητέρα της Μαριλίτας αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έδωσε τη δική της μάχη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή τη περασμένη εβδομάδα!

Δυο γνωστοί ηθοποιοί έφυγαν έξαλλοι από την εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα». Οι ηθοποιοί είχαν φτάσει από νωρίς στο στούντιο της εκπομπής «ΝΕΤ στα γεγονότα» με παρουσιαστές τον Γιώργο Κουβαρά και τη Μάριον Μιχελιδάκη, είχαν ντυθεί, είχαν βαφτεί και περίμεναν καρτερικά την ώρα που οι οικοδεσπότες της εκπομπής θα τους παρουσίαζαν και θα έκαναν μια όμορφη συζήτηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved