Γρηγόρης Βαλτινός: «Θα ρωτήσω τον Κλούνεϊ για την επέμβαση στους όρχεις»
Showbiz

Γρηγόρης Βαλτινός: «Θα ρωτήσω τον Κλούνεϊ για την επέμβαση στους όρχεις»

Σημερινός καλεσμένος στο «Μες στην καλή χαρά» ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός ο οποίος για ακόμη μία φορά απέδειξε πόσο χιούμορ έχει ως άνθρωπος. Μίλησε όμως και για σοβαρά θέματα ενώ και ο ίδιος δήλωσε πως είναι σοβαρός άνθρωπος, γι' αυτό και δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική...

Όσο για τους συναδέλφους του που ασχολήθηκαν με την πολιτική, σχολίασε πως και εκείνοι είναι σοβαροί άνθρωποι, όμως ρισκάρουν να χάσουν την ταυτότητά τους ενώ πρόσθεσε πως ο καλλιτέχνης πρέπει να κάνει πολιτική μέσα από την τέχνη του.

Ο ηθοποιός επίσης μίλησε για την επιτυχημένη παράσταση «Ο επιθεωρητής έρχεται» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και σκηνοθετεί για την οποία νιώθει πολύ γεμάτος.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω είπε πως νέος ήταν ένα αίσχος και δεν του άρεσε καθόλου, ενώ τώρα νιώθει πιο ωραίος και γοητευτικός...

Μίλησε επίσης και για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως με την γυναίκα του είχαν γνωριστεί όταν εκείνη πήγε να του πάρει συνέντευξη, αλλά το κασετοφωνάκι της δεν είχε μπαταρία. Τότε ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Όσο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, φυσικά αναφέρθηκε με πολύ χιούμορ σε εκείνον λέγοντας πως σε λίγο καιρό θα πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα τον ρωτήσει γιατί έκανε την εγχείρηση στους όρχεις για τις ρυτίδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved