Εξομολόγηση Μενιδιάτη: «Όταν μάθαινα ότι χάνω τον πατέρα μου μαθαίναμε ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος»
Showbiz

Εξομολόγηση Μενιδιάτη: «Όταν μάθαινα ότι χάνω τον πατέρα μου μαθαίναμε ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πώς αντιμετώπισε την απώλεια του πατέρα του; Ο ίδιος απαντά στο entertv: «Δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης, προσπαθείς να παραμυθιαστείς, προσπαθείς να ξεχαστείς με την δουλειά σου, αλλά η απώλεια είναι οδυνηρή. Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθείς ότι δεν θα ξαναδείς τον άνθρωπο ο όποιος σε έφερε στην ζωή».

Και προσθέτει: «Η τελευταία εικόνα από τον πατέρα μου είναι ενός ανθρώπου να παλεύει μέχρι τέλους γιατί θέλει να ζήσει, με πολύ δύναμη, πάθος και πάνω από όλα αξιοπρέπεια. Παρότι ήταν 80 ετών πάλευε για την ζωή, γιατί είχε δίπλα του την οικογένεια του και ανθρώπους που τον αγαπούσαν και από αυτό ξεκινούσε η θέλησή του για ζωή».

Πως έχει καταφέρει να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή;

«Η προσωπική μου ζωή δεν χρειάζεται τίποτα για να διαφυλαχτεί. Έχω διαλέξει τον ήρεμο δρόμο της οικογενειακής ζωής» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την γυναίκα του είπε: «Με την Νάνσυ ήμασταν μαζί 12 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατάλαβα ότι αυτή είναι η γυναίκα που θέλω μαζί της, να κάνω οικογένεια και παιδιά. Να ζήσω και να πεθάνω μαζί της».

Όσο για το πρώτο παιδί τους αναφέρει πώς θα πάρει το όνομα, Μιχάλης: «Δεν χρειάζεται να αποφασίσουμε ήταν δεδομένο... Μιχάλης! Η ιστορία ζωής και θανάτου ξετυλίχτηκε μπροστά στα μάτια μου πάρα πολύ γρήγορα, γιατί όταν μάθαινα ότι χάνω τον πατέρα μου μαθαίναμε ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος. Ήταν όλα τόσο καρμικά...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved