Showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Άλλο ο γάμος, άλλο ο έρωτας»

Gossip-tv Team

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Έλλης Στάη «NET WEEK» και μίλησε για τον έρωτα και τον γάμο.

«Μεγαλώνοντας δεν ερωτευόμαστε τόσο» τόνισε ο ηθοποιος και σεναριογράφος και διαχώρισε τον γάμο από τον έρωτα.

Ο Χριστόφορος πρόσθεσε: «όσες φορές τον έχω βιώσει, κατάλαβα ότι ο έρωτας είναι ταχύτητα, είναι μία ψευδαίσθηση που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Κι αν δεν την ζούμε, θέλουμε να βλέπουμε κάποιον που την έχει, ώστε να ελπίζουμε κι εμείς».

Και τόνισε: «Ο έρωτας έχει τέλος. Πάντα έχει τέλος και δεν έχει καμία απολύτως αντιστοιχία με τον γάμο. Προέκταση του έρωτα είναι η αγάπη».

Όσο για το γάμο δήλωσε: «ο γάμος είναι μία πολύ ωραία υπόσχεση και ο τρόπος δύο άνθρωποι να δείξουν την αγάπη τους, την ανάγκη τους να μείνουν μαζί για πάντα. Εγώ, μεγαλώνοντας ανακαλύπτω ότι δεν ένιωσα και δεν θα νιώσω την ανάγκη να το τυποποιήσω δημόσια».

Όσο για την οικονομική κρίση δήλωσε: «Το μόνο που μπορεί να μας σώσει, εκτός από την αλλαγή τρόπου σκέψης, είναι το μέγεθός μας. Μπορεί να είμαστε μία μικρή χώρα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, καταφέραμε να κάνουμε ένα ντόμινο στην Ευρώπη» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved