Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εθνική σταρ σε εξώφυλλο αγγλικού βιβλίου
Showbiz

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εθνική σταρ σε εξώφυλλο αγγλικού βιβλίου

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη από την ταινία της «Το κλοτσοσκούφι» επέλεξε γνωστή Αγγλίδα συγγραφέας για το εξώφυλλο του νέου της βιβλίου.

Την εν λόγω φωτογραφία έβαλε στο βιβλίο της, που έχει τίτλο «Artful» η Αγγλίδα συγγραφέας Αλι Σμιθ. Στο εξώφυλλο του βιβλίου βλέπουμε μια νεανική φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που θεωρείται σήμα κατατεθέν από την ταινία της «Το κλοτσοσκούφι», παραγωγής του 1960. Αν και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που η συγγραφέας επέλεξε τη δική μας σταρ για το εξώφυλλό της!

«Αυτό που συνέβη μας κάνει να σκεφτούμε ότι τελικά οι μεγάλοι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ και ο χρόνος είναι αυτός που τους καταξιώνει ακόμα και μετά τον θάνατό τους» λέει στην «Espresso» άτομο από τον καλλιτεχνικό χώρο, που γνωριζόταν σε προσωπικό επίπεδο με την αείμνηστη πρωταγωνίστρια. «Το να επιλέξει μια διάσημη και καταξιωμένη Αγγλίδα συγγραφέας την Αλίκη Βουγιουκλάκη -ειδικά δεκαέξι χρόνια μετά τον θάναττο της!- για το εξώφυλλο του βιβλίου της δεν είναι καθόλου τυχαίο. Είτε το θέλουμε είτε όχι, η Αλίκη ήταν μοναδική και έχει περάσει στη συνείδηση των Ελλήνων, και όπως αποδεικνύεται, και πολλών ξένων!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved