Κώστας Καραφώτης: «Εάν συναντήσω κάπου έξω την Παπουτσάκη ή την Λύτρα σαφώς και θα χαιρετηθούμε, δεν είμαστε εχθροί»
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: «Εάν συναντήσω κάπου έξω την Παπουτσάκη ή την Λύτρα σαφώς και θα χαιρετηθούμε, δεν είμαστε εχθροί»

«Ξέρω πολλούς ανθρώπους που είναι φίλοι με πρώην συντρόφους τους, ειδικά εάν ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο που αναγκαστικά μπορούν να συναντηθούν σε μια πρεμιέρα ή ένα κάλεσμα»

λέει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Καραφώτης απαντώντας στο αν δυο πρώην σύντροφοι μπορούν να μείνουν φίλοι μετά τον χωρισμό.


Ο τραγουδιστής λέει στο Hello: «Ένα δεν έχεις χωρίσει για έναν πολύ σοβαρό λόγο με τον άλλον δεν καταλαβαίνω γιατί να μην του μιλάς. Προσωπικά είναι επιλογή μου να κρατάω πιο τυπικές σχέσεις με κάποια πρώην σύντροφό μου εάν εκείνη ή εγώ έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας, όπως για παράδειγμα με τη Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία έχει πια γυρίσει σελίδα, έχει παντρευτεί και περιμένει και παιδί. Δεν είμαι άνθρωπος που κολλάει στο παρελθόν, γι' αυτό και δε θα είχα πρόβλημα να συνεργαστώ μαζί της στο μέλλον εάν γινόταν κάτι μουσικοθεατρικό. Εάν υποθέσουμε ότι θα συναντήσω κάπου έξω την Κατερίνα (σ.σ. Παπουτσάκη) ή την Μάρω (σ.σ. Λύτρα) σαφώς και θα χαιρετηθούμε, δεν είμαστε εχθροί. Δεν είμαι όμως από τους άντρες που θα επιδιώξουν κάποια επικοινωνία με την σύντροφό τους», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved