Αποκλειστικό: Γιατί «κατέβηκε» η παράσταση στον «Ζυγό»- Τι λέει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο gossip-tv.gr
Showbiz

Αποκλειστικό: Γιατί «κατέβηκε» η παράσταση στον «Ζυγό»- Τι λέει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο gossip-tv.gr

Οι επιτυχημένες παραστάσεις των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτο Πασχαλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Δήμητρα Παπίου και  Opera Chaotique  στον «Ζυγό» ολοκληρώθηκαν πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Το σχήμα είχε πάρει παράταση για δυο παραστάσεις ακόμα και συγκεκριμένα για τις 2 και 9 Φεβρουαρίου, οι οποίες δεν θα πραγματοποιηθούν. Οι καλλιτέχνες έστειλαν ανακοίνωση μέσω της δισκογραφικής εταιρείας EMI με την οποία ζητάνε συγγνώμη από το κοινό τους.

Τι ακριβώς συνέβη; Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φίλους μας που είχαν προγραμματίσει να έρθουν στην παράταση των παραστάσεων μας στο ΖΥΓΟ στις 2 & 9 Φεβρουαρίου 2013, καθώς οι εν λόγω παραστάσεις ματαιώνονται χωρίς δική μας υπαιτιότητα.

Συνεχίζουμε η ίδια παρέα στη Θεσσαλονίκη και υποσχόμαστε στους φίλους μας που δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν την παράσταση – και ξέρουμε ότι είναι πολλοί – ότι θα πραγματοποιήσουμε μια συναυλία στις αρχές καλοκαιριού σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Δήμητρα Παπίου, Δημήτρης Σταρόβας, OPERA CHAOTIQUE»

Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος μας αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν νωρίτερα τις εμφανίσεις τους. «Στείλαμε αυτό το δελτίο τύπου για να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι σταματήσαμε τις παραστάσεις. Υπήρχαν οικονομικά ζητήματα από την πλευρά του καταστήματος , τα οποία δεν μας επέτρεπαν να συνεχίσουμε», δήλωσε ο τραγοδοποιός αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

- Οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας, ο «Ζυγός» σφραγίστηκε για χρέη. Εσείς χετε πληρωθεί;

«Εμείς πήραμε τα χρήματα μας, αλλά υπήρχε οικονομική στενότητα»

- Ισχύει η πληροφορία ότι σφράγισαν το μαγαζί;

«Ναι είναι αλήθεια, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο»

Παρά το γεγονός ότι αναφέρουν πώς οι παραστάσεις τους θα συνεχιστούν στην Θεσσαλονίκη, όπως μας είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει τον χώρο που θα τους φιλοξενήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved