Η απίστευτη περιπέτεια Έλληνα ηθοποιού! Τον συνέλαβαν, επειδή είχε πάνω του ξιφίδιο από τις πρόβες!
Showbiz

Η απίστευτη περιπέτεια Έλληνα ηθοποιού! Τον συνέλαβαν, επειδή είχε πάνω του ξιφίδιο από τις πρόβες!

Μια νύχτα στο κρατητήριο του Α' Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου πέρασε προχθές γνωστός ηθοποιός!

Ο λόγος για τον Αχιλλέα της «Ιλιάδας» που ετοιμάζει ο Στάθης Λιβαθινός, ο Γιώργος Χριστοδούλου. Αιτία, το πολεμικό μαχαίρι -ξιφίδιο- που βρέθηκε στην τσάντα του Γιώργου Χριστοδούλου έπειτα από αστυνομικό έλεγχο ρουτίνας. Είναι ένα από τα όπλα με τα οποία εξασκείται στις πρόβες του ομηρικού έπους σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας, Ελευθεροτυπία!

Ο ηθοποιός είπε στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ότι δεν οπλοφορεί, αλλά μεταφέρει ένα θεατρικό εξάρτημα από τις πρόβες της πολεμικής «Ιλιάδας». Δεν τους έπεισε και έτσι συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, κρατήθηκε μια βραδιά και χθες το μεσημέρι δικάστηκε στην Ευελπίδων. Ως μάρτυρες προσήλθαν στο δικαστήριο οι ηθοποιοί συνάδελφοί του που συμμετέχουν στην προετοιμασία της παράστασης και κρίθηκε αθώος.
«Δεν περίμενα ποτέ ότι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιώ στην πρόβα μου θα μπορούσε να θεωρηθεί όπλο και να μου δημιουργήσει τέτοιες περιπέτειες» δήλωσε στην Ελευθεροτυπία!
«Άλλωστε την "Ιλιάδα" ανεβάζουμε. Στις πρόβες δουλεύουμε με όπλα. Μεγάλα σπαθιά, κοντάρια, λεπίδες. Τα χρησιμοποιούμε για τις πολεμικές χορογραφίες στο πλαίσιο του μαθήματος που κάνουμε με τον Κινέζο σαολίν. Αλίμονο αν έθετα σε κίνδυνο τους συναδέλφους ή τον εαυτό μου. Εδώ ακόμα κι ένα ποτήρι μπορεί να γίνει φονικό εργαλείο» πρόσθεσε ο ηθοποιός!
Μετά την περιπέτεια δεν διανοείται να μεταφέρει ξανά στο σπίτι του όπλο από την πρόβα. Την εξάσκηση θα την κάνει αποκλειστικά στο χώρο του θεάτρου. Και παρ' ότι σοκαρίστηκε που συνελήφθη στα καλά καθούμενα και πέρασε πρώτη φορά στη ζωή του μια νύχτα σε κελί, περισσότερο από όλα τον σόκαρε η βία της Αστυνομίας στο τμήμα του Περιστερίου εναντίον των αλλοδαπών συγκρατουμένων του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved