Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα ο Γιώργος Κιμούλης! Τι λέει ο ίδιος!
Showbiz

Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα ο Γιώργος Κιμούλης! Τι λέει ο ίδιος!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία ο Γιώργος Κιμούλης συνελήφθη.

Η σύλληψη του έγινε από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Συντάγματος, μετά το τέλος της παράστασης του, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του για υπόθεση ακάλυπτων επιταγών. Έτσι ο γνωστός ηθοποιός διανυκτέρευσε στα κρατητήρια.

Το gossip-tv επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και στην ερώτησή μας αν ο Γιώργος Κιμούλης μετά την σύλληψη εξακολουθεί να κρατείται ή αφέθηκε ελεύθερος μας απάντησαν ότι αυτό είναι απόφαση εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας εκεί ακριβώς, στην εισαγγελία Πειραιά οδηγείται αυτήν την ώρα. Φυσικά επικοινωνήσαμε και με τον ίδιο τον Γιώργο Κιμούλη προκειμένου να έχουμε τη δική του άποψη. Ο ηθοποιός δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση για το θέμα, δεν επιβεβαίωνε ούτε διέψευδε τίποτα και μας ζήτησε απλά να τον σεβαστούμε.


Να επισημάνουμε ότι ο ίδιος ο Γιώργος Κιμούλης πριν λίγες μέρες είχε δώσει στη δημοσιότητα επιστολή του στην οποία αναφερότανε στο ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του για την υπόθεση των χρεών προς το Δημόσιο. «...η ικανοποίηση της οφειλής είναι μία κοπιώδης διαδικασία, την οποία ακολουθώ σε συνεργασία με τις φορολογικές αρχές, μιας και ήταν πάγια τακτική μου να προσπαθώ να πληρώνω πρώτα τους εργαζόμενους (έστω κι αν μερικές φορές δεν κατόρθωνα να είμαι εμπρόθεσμος) και μετά τις προσωπικές μου υποχρεώσεις (Εφορία, ΙΚΑ). Τι έγινε λοιπόν; Κατέπεσε μία «ρύθμιση». Είχα κάνει διακανονισμό, όπως εκατομμύρια έλληνες, δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω και πριν από ένα μήνα περίπου, επισκέφτηκα προσωπικά την εφορία μου για να κάνω έναν καινούργιο διακανονισμό. Συμφώνησα πως μέσα σ' ένα δεκαπενθήμερο θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω το ποσόν της πρώτης δόσης του νέου διακανονισμού. Δεν πέρασε όμως ούτε μία βδομάδα και το μεσημέρι της Παρασκευής έμαθα από την τηλεόραση, πως με κυνηγάει η αστυνομία και ο οικονομικός εισαγγελέας. Κατάλαβα, πως το θέαμα του κανιβαλισμού ξεκίνησε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved