Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για την Ελένη Μενεγάκη
Showbiz

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για την Ελένη Μενεγάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και πως έχασε την εκπομπή “Μια νύφη για το γιο μου”. “Έκανα δυο δοκιμαστικά δυο ωρών και είχα την εντύπωση ότι τα πήγα καλά και μετά έμαθα ότι θα παρουσίαζε το reality η Κατερίνα Καραβάτου. Δεν πιστεύω όμως ότι ισχύει ότι η Ελένη Μενεγάκη μεσολάβησε για να μην πάρω εγώ την εκπομπή”.

Και συνέχισε: “Θα επέστρεφα σε πάνελ. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ. Είμαι υπέρ του δεύτερου ρόλου σε μια εκπομπή. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι μια ένεση ψυχολογικής ανάτασης για την Μενεγάκη. Ο Νίκος είναι στη θέση μου τώρα. Κάνει ακριβώς το ίδιο που έκανα και εγώ. Το θέμα της σεζόν είναι η Ελένη Μενεγάκη, πέρυσι ήμασταν εμείς. Όλα αυτά είναι ένας κύκλος”.

Βέβαια η Κατερίνα Ζαρίφη στο “Tv Weekand” και την Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στο δίδυμο, Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. “Έκαναν καλά που άλλαξαν τον τίτλο της εκπομπής, γιατί ο καφές παρέπεμπε στην Ελένη. Αυτό που πέτυχε ο Σπύρος και ο Γιώργος είναι πολύ σημαντικό. Δεν χρειάζεται όμως να γκρινιάζουν”. Η Κατερίνα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει σύντομα ένα παιδί και ότι είναι μοναχικός τύπος και μελαγχολικός άνθρωπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved