Ένας χρόνος χωρίς την Whitney  Houston
Showbiz

Ένας χρόνος χωρίς την Whitney Houston

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο της Whitney Houston!

Ήταν 15:55 της 11ης Φεβρουαρίου 2012, όταν η τραγουδίστρια εξέπνευσε στην πολυτελή σουίτα της 434, μέσα στη μπανιέρα της, στο ξενοδοχείο Hilton Beverly Hills και έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με το τελικό κείμενο της αυτοψίας, μέσα στο δωμάτιο βρέθηκε ένα κουτάλι γεμάτο με μία «λευκή κρυστάλλινη ουσία» και μία «λευκή κοκκώδη ουσία» που αργότερα αναλύθηκε και αποδείχθηκε ότι ήταν κοκαΐνη.

Δίπλα στις ουσίες βρισκόταν τυλιγμένο αρκετό χαρτί ενώ κοντά υπήρχε κι ένας καθρέφτης αλλά και κάποια άλλα μικροαντικείμενα. Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, η Whitney είχε πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικής ουσίας, συνταγογραφούμενων φαρμάκων, άλλων φαρμάκων αλλά και αλκοόλ.

Είχε δύο επιφανειακές εκδορές στο μέτωπο και μία στη μύτη της. Το επίπεδο χρήσης ναρκωτικών ήταν τόσο προχωρημένο που παρατηρήθηκε διάτρηση στο πίσω μέρος του ρινικού διαφράγματος, ώστε να είναι ματωμένη η μύτη της.

Σύμφωνα με την έκθεση, η ντίβα της pop είχε στο αίμα της ίχνη μαριχουάνας, μυοχαλαρωτικών, αγχολυτικών και αντιαλλεργικών. Επιπλέον, στο δωμάτιο υπήρχε μία σακούλα γεμάτη χάπια και μπουκαλάκια χαπιών αλλά κι ένα τασάκι γεμάτο από τσίγαρα.
Η είδηση του θανάτου της έκανε τον γύρο του πλανήτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved