Άγριος καυγάς: Ο αδερφός του Άδωνι χαστούκισε την Τσεσμελή! Απίστευτο σκηνικό!
Showbiz

Άγριος καυγάς: Ο αδερφός του Άδωνι χαστούκισε την Τσεσμελή! Απίστευτο σκηνικό!

Άγριος καυγάς ξέσπασε σε γνωστό εστιατόριο της Καλαμαριάς μεταξύ της Πέπης Τσεσμελή και του Αλέξανδρου Γεωργιάδη, αδερφού του Άδωνι...

Όλα άρχισαν προχθές το μεσημέρι όταν ο Αλέξανδρος βρισκόταν στο εστιατόριο «Εύξεινος», όπου έδινε συνέντευξη σε κανάλι της Θεσσαλονίκης.. Την ίδια ώρα η Πέπη Τσεσμελή βρισκόταν σε άλλο εστιατόριο και τον περίμενε μάταια για να ξεκινήσουν γυρίσματα!
Μη αντέχοντας άλλο να τον περιμένει, σηκώθηκε και πήγε να τον βρει, αφού ήδη είχε ενημερωθεί που βρίσκεται. Μόλις τον είδε, βγήκε εκτός εαυτού! Τον έβρισε και του έριξε ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο, ενώ αυτός τον χαστούκισε! Μεταξύ άλλων η Πέπη τον είπε «λουκουμά», «μπεκρούλιακα» και «γελοίο»!
Τότε σήκωσε χέρι εναντίον της!
Η Πέπη έφυγε τρέχοντας από το εστιατόριο, ενώ ο αδερφός του βουλευτή έσπευσε να την ακολουθήσει αλλά ήταν ήδη αργά...
Μετά από λίγη ώρα, η Πέπη επέστρεψε στο μαγαζί και ο καβγάς «φούντωσε» ξανά!
Η Πέπη μιλώντας στην Espresso είπε: «Βγήκα εκτός εαυτού γιατί τον έπαιρνα τηλέφωνα και αδιαφορούσε. Από την άλλη το συνεργείο με ρωτούσε τι θα γίνει και ο επιχειρηματίας είχε πληρώσει για το γύρισμα. Εγώ έβλεπα ότι παθαίναμε οικονομική ζημιά, γι' αυτό νευρίασα. Εκείνος προτίμησε να πίνει το κρασάκι του και να δίνει αλλού συνεντεύξεις. Κι επειδή το έχει κάνει άλλη μία φορά, πρέπει επιτέλους να είναι πιο συνεπής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved