Κόρη γνωστού ηθοποιού ζει σε υπόγειο, η συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστής ηθοποιού και η Θεανώ ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο
Showbiz

Κόρη γνωστού ηθοποιού ζει σε υπόγειο, η συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστής ηθοποιού και η Θεανώ ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πάρα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Ποια από αυτά σας κέντρισε το ενδιαφέρον;

Πάμε να τα δούμε ένα – ένα αναλυτικά!


Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου μεγάλωσε και άλλαξε. Η Χαρά Βοσκοπούλου ζει στο εξωτερικό και πριν λίγες μέρες ήρθε στην Ελλάδα για τον γάμος της θείας της Καρολίνας Παπαδημητρίου. Η αλήθεια είναι ότι τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε, αφού έχει ομορφύνει και δεν θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι που είχαμε δει κατά την διάρκεια της εφηβείας της.


Σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της αναφέρθηκε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός όταν έμαθε ξαφνικά ότι ο γιος της βρίσκεται στο χειρουργείο.
Ο γιος της έπεσε με ορμή επάνω σε παγκάκι ενώ έκανε παρκούρ. Αυτό το γεγονός συγκλόνισε την Κατερίνα Διδασκάλου, αφού χρειάστηκε να κάνουν στον γιο της πενήντα ράμματα.

Η νεαρή τραγουδίστρια Θεανώ, η οποία πριν από δύο χρόνια έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο στο συκώτι, τώρα έρχεται ξανά αντιμέτωπη μ' αυτό! Δυστυχώς "χτύπησε" και πάλι την πόρτα της οικογένειάς της, όχι την ίδια αλλά αυτή τη φορά τον αδελφό της, στον οποίο διαγνώσθηκε λευχαιμία.

Εννέα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η μικρή Δήμητρα Δουμένη υποδυόταν την «Λένη», στην ομώνυμη σειρά του Μεγάλου Καναλιού στο πλάι της Κάτιας Δανδουλάκη. Το κοριτσάκι έχει μεγαλώσει και σήμερα είναι 16 χρονών αλλά οι αλλαγές δεν είναι πολλές.

Τέλος, εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κόρη διάσημου τραγουδιστή ζει σε υπόγειο του Λονδίνου. Ο λόγος για την Jade Jagger, κόρη του θρυλικού πλέον Mick Jagger ο οποίος φυσικά έχει βγάλει πολλά εκατομμύρια από την πολύχρονη και πολύ επιτυχημένη του καριέρα. Η κόρη του ζει σε ένα υπόγειο μιας εργατικής κατοικίας το οποίο συνήθως προορίζεται να δίνεται από την πολιτεία σε άστεγους, οικονομικά αδύναμους και εργαζόμενους που παίρνουν πολύ χαμηλό μισθό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved