Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Ζουν πια μαζί!
Showbiz

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Ζουν πια μαζί!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ερωτευμένοι και απολύτως συνειδητοποιημένοι έχουν βρει την γαλήνη και την ευτυχία που αναζητούσαν!


Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι τρία χρόνια μαζί. Η ευτυχία τους και οι ουσιαστικές στιγμές που περνούν μαζί τους οδήγησε στην συμβίωση, σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού Hello.


H Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ζουν πλέον μαζί και μοιράζονται πια την εστία της όμορφης παρουσιάστριας αλλά και την καθημερινότητα τους. Όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό πρόσωπο που ζει από κοντά το ζευγάρι, "Η Ελένη είναι ευτυχισμένη. Ο Μάκης άγγιξε μια ιδιαίτερη χορδή της καρδιάς της". Ο Ματέο συμμετέχει ακόμα και στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας του σπιτιού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ουκ ολίγες φορές είναι εκείνος που αναλαμβάνει τα ψώνια της οικογένειας, αλλά και φροντίζει τις μικρές λεπτομέρειες του όμορφου κήπου τους. Πριν λίγες μέρες μάλιστα αγόρασε δενδρύλλια ελιάς για την μονάδα αγροτουρισμού που διαθέτει στα Άχλα της Άνδρου. Η καθημερινότητα του ζευγαριού μοιράζεται στο σπίτι αλλά και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους που είναι ιδιαιτέρως βεβαρημένες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved