Άννα Βίσση: Οι «Δαίμονες» 22 χρόνια μετά στο θέατρο και στη… ζωή της, ο έρωτας και ο Νίκος Καρβέλας!
Showbiz

Άννα Βίσση: Οι «Δαίμονες» 22 χρόνια μετά στο θέατρο και στη… ζωή της, ο έρωτας και ο Νίκος Καρβέλας!

Προτιμά να είναι μόνη και καλή βασίλισσα που αγαπάει τον λαό της και όχι βασίλισσα Ροζάνα, δηλαδή την ηρωίδα που υποδύεται στη ροκ όπερα «Δαίμονες».

Η Άννα Βίσση, στην πρώτη συνέντευξή της πριν ανέβει, μετά από 22 χρόνια, το θεατρικό μιούζικαλ, μιλάει στη real για τον έρωτα, τους δαίμονες στη ζωή της αλλά και την απόλυτη σχέση που όπως λέει συνεχίζει να διατηρεί με τον Νίκο Καρβέλα...

Αισθάνεσαι μέσα σου «βασίλισσα», όπως η βασίλισσα Ροζάνα, ή περισσότερο
«σουλτάνα», να υπηρετείς έναν άνδρα, για να μιλήσουμε στην τουρκική γλώσσα,
που είναι και της μόδας;

Βασίλισσα. Προτιμώ να είμαι single και να είμαι μία καλή βασίλισσα που αγαπάει τον λαό της και πάντα της λείπει ο ιδανικός ρομαντικός ουσιώδης έρωτας. Αυτόν τον ρόλο διαλέγω.

Αυτόν τον έρωτα πέρυσι δεν τον είχαμε βρει. Ούτε φέτος τον βρήκαμε;

Αυτός ο έρωτας που θα ήθελα πλέον στη ζωή μου, με το χέρι στην καρδιά και πολύ πιο ώριμη σκέψη, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Και δεν είναι ότι το ψάχνω. Είναι αυτό που λέει το τραγούδι μου, «μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όλους τους βρίσκει». Είναι από αυτά τα όμορφα που θα ήθελα να με βρουν κάποια στιγμή της ζωής μου, που νομίζω ότι έρχεται.

Έτσι κι αλλιώς, έχεις ζήσει τον απόλυτο έρωτα με τον Νίκο Καρβέλα! Μια φορά
έρχεται...

Αυτό ήταν η απόλυτη σχέση. Ήταν η απόλυτη συντροφική σχέση. Όχι, έχω ζήσει έρωτες στη ζωή μου, αλίμονο αν δεν είχα ζήσει. Βέβαια, όταν είμαστε μέσα στη σχέση, έχουμε την ψευδαίσθηση ότι βιώνουμε τον απόλυτο έρωτα της ζωής μας. Μετά μπαίνουν σιγά σιγά στη βιβλιοθήκη της ζωής μας, στο κατάλληλο ράφι, και βλέπουμε τις αλήθειες τους όταν τους ξαναθυμόμαστε...

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ο Καρβέλας μπορεί να σε έχει εγκλωβίσει στα δικά του
«θέλω»; Να σε φυλάκισε στα μονοπάτια του μυαλού του;

Όχι, δεν νομίζω ότι πρόδωσα ποτέ τα μονοπάτια του δικού μου μυαλού. Απλώς αυτά που μου άρεσαν από τον Νίκο και ειδικά όταν ήμασταν ζευγάρι με χαρά τα δανείστηκα, τα συμβουλεύτηκα, τα άκουσα. Περπατήσαμε παράλληλα, όπως και εκείνος, πιστεύω, τότε πίστευε και αγάπησε τα δικά μου. Μαθαίνεις να μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου.

«Δαίμονες» που να βασανίζουν το μυαλό σου;

Ζω μια καλή περίοδο, που αναζητώ την ησυχία μου και ευτυχώς την έχω. Ίσως μία σχέση, μάλιστα, σε αυτή τη φάση της ζωής μου να μη μου έκανε καλό. Μπορεί και να μου έκανε κακό. Είμαι σε μια καλή στιγμή, που θέλω πάνω απ' όλα την ησυχία μου, το μυαλό μου να μην πηγαίνει αλλού. Όταν θέλω να φεύγω από τη δουλειά, μου αρέσει να βλέπω μία ταινία. Έχω δίπλα μου καλούς φίλους και βέβαια την κόρη μου, με την οποία έχουμε αναπτύξει την καλύτερη σχέση που είχαμε ποτέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved