«Όλα τα ΝΑΙ του Κόσμου»
Showbiz

«Όλα τα ΝΑΙ του Κόσμου»

Μπορούν τα βιβλία να «γεννήσουν» τραγούδια;


Μπορούν, εν έτει 2013, 30 επώνυμοι καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε ένα cd αφιλοκερδώς; Μπορούν στην εποχή του «ΌΧΙ», «όλα τα ΝΑΙ του κόσμου» να κάνουν τη διαφορά;

Τρεις απαντήσεις. Τρία Ναι. Κι άλλα πολλά «ναι», στη διαδρομή.

Τα βιβλία «Όλα τα Ναι του κόσμου» και «Δε μ' αγαπάς, μ' αγαπάς» (Εκδ. Καστανιώτη) της συγγραφέως και καθηγήτριας Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Φωτεινής Τσαλίκογλου αποτελούν τη βάση δημιουργίας 11 τραγουδιών και 8 μικρών κειμένων. Αυτά, για πρώτη φορά στη ελληνική δισκογραφία, βρίσκουν «σπίτι» σε ένα cd.

Η στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη δίνει ρίμα και ρυθμό στο λόγο, ο νέος συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης αναλαμβάνει τις ενορχηστρώσεις και η παραγωγός ραδιοφώνου Μαργαρίτα Μυτιληναίου υπογράφει την παραγωγή του δίσκου στον οποίο συμμετέχουν εξαιρετικοί συνθέτες, τραγουδιστές και ηθοποιοί.

Σε μια συγκυρία όπου είναι έντονη η ανάγκη της θετικής ενέργειας και της κοινωνικής συνοχής, εμείς προχωράμε στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία με σκοπό όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του cd να διατεθούν στο Σωματείο «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕ.Θ.Ε.Α. - Εν Δράσει».

«Όλα τα ΝΑΙ του κόσμου».
Γιατί θέλουμε.
Γιατί μπορούμε.
Γιατί επιλέγουμε να πούμε «ΝΑΙ» στην ελπίδα, στο όνειρο, στη συλλογική προσπάθεια και στα καλά τραγούδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved