Ο πατέρας της Βίκυς Λέανδρος αποκαλύπτει: «Η κόρη μου, μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για δυο πίνακες… Ας την κρίνει ο κόσμος»
Showbiz

Ο πατέρας της Βίκυς Λέανδρος αποκαλύπτει: «Η κόρη μου, μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για δυο πίνακες… Ας την κρίνει ο κόσμος»

Ο πατέρας της τραγουδίστριας δηλώνει πώς η κόρη του του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για δυο πίνακες και δηλώνει: «Ας την κρίνει ο κόσμος»

"Όταν χώρισα από τη γυναίκα μου, πήρα την επιμέλειά της. Δεκατριών ετών μου είπε: "μπαμπά θέλω να γίνω τραγουδίστρια". Της είπα: "μη γίνεις γιατί το επάγγελμα είναι πολύ σκληρό". Όμως επειδή επέμενε, της έκανα μαθήματα φωνητικής. Όταν πήγε 15 ετών, δημιούργησα τον πρώτο δίσκο της. Από την αρχή έκανε σουξέ, οπότε πια ήταν εύκολος ο δρόμος της. Δουλέψαμε πολύ. Είχε πάθος και επιμονή να γίνει μεγάλη. "Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος". Η ρήση αποδεικνύεται απολύτως ορθή." Λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό TV menu ο Λεό Λέανδρος, πατέρας της Βίκυς Λέανδρος.


Η Βίκυ είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για δυο πίνακες, μολονότι ήταν δικοί του. Ο ίδιος τονίζει: «Αποσύρθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα εξαιτίας των αδιάσειστων στοιχείων που είχα στα χέρια μου. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ και να χαρακτηρίσω την πράξη της. Ας την κρίνει ο κόσμος».

Από τότε έχουν να μιλήσουν και δηλώνει πώς θα ήθελε να του ζητήσει συγγνώμη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved