Οι αποκαλύψεις κόρης πασίγνωστης ηθοποιού, για παρενόχληση από τον πατέρα και πίεση της μάνας να χάσει την παρθενία στα 17
Showbiz

Οι αποκαλύψεις κόρης πασίγνωστης ηθοποιού, για παρενόχληση από τον πατέρα και πίεση της μάνας να χάσει την παρθενία στα 17

Οι περισσότεροι γονείς, αντιμέτωποι με το γεγονός ότι η 17χρονη κόρη τους είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της με τον φίλο της και πρόκειται να χάσει την παρθενιά της, συνήθως πηγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι για να τσεκάρουν αν οι δύο έφηβοι δεν κάνουν κάτι «κακό».


Η γνωστή και για την εκκεντρικότητά της Σίρλεϊ ΜακΛέιν έκανε το αντίθετο. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», έκανε τα πάντα για να σιγουρευτεί ότι η κόρη της Σάτσι Πάρκερ έκανε σεξ - σύμφωνα τουλάχιστον με αυτοβιογραφία της τελευταίας.
Η ηθοποιός, γνωστή και ως παιδί-θαύμα, βραβευμένη για ταινίες όπως «Can-Can» και «Σουίτ Τσάριτι», είχε αποκτήσει τους δικούς της «αυλικούς».
Ανάμεσά τους και το ζεύγος Εμπερχαρντ και Φίλις Κρονχάουζεν, σεξοθεραπευτές, οι οποίοι έμεναν σχεδόν μόνιμα στο σπίτι της στο Μαλιμπού. Μιλούσαν για το Κάμα Σούτρα με τέτοιον ζήλο που έκαναν τη μικρή Σάτσι να ανατριχιάζει - όπως γράφει.
Ενα απόγευμα έτυχε να βρεθούν όλοι μαζί στο σαλόνι. «Ο Εμπερχαρντ με ρώτησε κατευθείαν αν έχω κάνει ποτέ σεξ. Κοκκίνισα και απάντησα όχι, και τότε είπε ότι πρέπει να πάω οπωσδήποτε να το κάνω με τον Μπραντ, τον φίλο μου που είχε έρθει για επίσκεψη», λέει η Σάτσι. «Μετά θα μιλήσουμε για τι έγινε και τι ένιωσε», είπε στη μητέρα μου.
Η Σάτσι δεν πίστευε ότι η μητέρα της θα συμφωνούσε με μια τέτοια ανόητη ιδέα, προς μεγάλη της έκπληξη όμως εκείνη είπε: «Μα ακούγεται φανταστικό, μακάρι κάποιος να το είχε κάνει και για μένα». Η νεαρή κοπέλα πιεζόταν, δεν ήθελε με τίποτα, η Φίλις όμως της είπε ότι θα ήταν καλύτερα έτσι, παρά σε κάποιο βρώμικο δρομάκι ή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Περιτριγυρισμένη από τρεις δυνατές προσωπικότητες με τις οποίες δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα, πήρε τον Μπραντ και πήγαν στο δωμάτιό της.
«Θυμάμαι το σώμα μου να χτυπάει στον τοίχο, το κεφάλι μου να λυγίζει. Δεν υπήρχαν προκαταρκτικά. Ο κόσμος κάτω περίμενε. Ούτε καν θέμα αντισύλληψης. Η αποστολή εξετελέσθη και επιστρέψαμε στο σαλόνι, όπου η Φίλις και ο Εμπερχαρντ με ρώτησαν αν έφτασα σε οργασμό. Τους μίσησα για όλη την άσχημη κατάσταση που με έκαναν να περάσω. Αναγνωρίζω βέβαια στη μητέρα μου το ενδιαφέρον που έδειξε για τη ζωή μου - έστω και με αυτόν τον περίεργο τρόπο - αφού σε όλη μου την παιδική ηλικία ήταν σχεδόν απούσα», λέει σήμερα η Σάτσι μέσα από την αυτοβιογραφία της. Γράφει επίσης και για τη σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά του πατέρα της, που την έπαιρνε να κοιμούνται μαζί όταν ήταν επτά χρονών κι εκείνη ένιωθε «κάτι σκληρό να την ακουμπάει». Όταν ήταν έφηβη της ζητούσε να κοιμάται χωρίς εσώρουχο και να αφήνει ανοιχτό το πάνω μέρος της μπλούζας της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved