Χριστίνα Παύλου: «Οι υπεύθυνοι του Star σοκαρίστηκαν όταν τους είπε ότι θα αποχωρήσω»
Showbiz

Χριστίνα Παύλου: «Οι υπεύθυνοι του Star σοκαρίστηκαν όταν τους είπε ότι θα αποχωρήσω»

Η Χριστίνα Παύλου μίλησε για την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό,Star.

Η ίδια τόνισε: «Πέρασα πολύ ωραία στο Star, όλα αυτά τα χρόνια που δούλεψα εκεί. Ήταν η πρώτη μου γεύση-δουλειά στην ελληνική τηλεόραση και δεν μπορώ να μην πω πως ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για εμένα. Μια εμπειρία που έδωσε πολλά πράγματα. Είναι ένας κύκλος που έκλεισε και χαίρομαι που και οι άνθρωποι του Star σεβάστηκαν την απόφαση μου αυτή».
Και πρόσθεσε στο entertv: «Η απόφαση ήταν καθαρά δική μου. Οι υπεύθυνοι σοκαρίστηκαν όταν τους είπε ότι θα αποχωρήσω. Οι ίδιοι μου είπαν ότι ιδανικό για αυτούς θα ήταν να μην έφευγα».

Πήρε εύκολα την απόφαση να βάλει τέλος στην συνεργασία σου με το Star;
Όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο, ήταν δύσκολη η απόφαση. Δεν ήταν κάτι που αποφάσισα μέσα σε μια μέρα, ήταν κάτι που το σκεφτόμουν πολύ καιρό. Περίπου 3 με 4 μήνες είχα μπει στη διαδικασία ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσω από το δελτίο του καιρού. Νομίζω ότι σε κάθε δουλειά έρχεται αυτή η στιγμή που θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο. Πάντα πρέπει να προχωράμε μπροστά, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved