Πρωταγωνιστής από τα «Κλεμμένα Όνειρα» αποκαλύπτει: «Φτερνίστηκα κι έπεσα κάτω, παρέλυσα»
Showbiz

Πρωταγωνιστής από τα «Κλεμμένα Όνειρα» αποκαλύπτει: «Φτερνίστηκα κι έπεσα κάτω, παρέλυσα»

Γνωστός ηθοποιός από τα "Κλεμμένα Όνειρα" αποκαλύπτει δύσκολες στιγμές που πέρασε στην ζωή του! Εξομολογείται την κατάθλιψη, τις κρίσεις πανικού, την λάθος διάγνωση που έκαναν οι γιατροί στα 20 του αλλά και ένα συγκλονιστικό γεγονός που έζησε στα 25 του.

Ο... Ορέστης Τρίκας αποκαλύπτει πώς ήρθε η κατάθλιψη στη ζωή του: «Ήταν πριν από χρόνια. Είχα περάσει κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου κι έπαθα κατάθλιψη με κρίσεις πανικού, αλλά βγήκα αλώβητος από όλο αυτό δόξα τω θεώ» και προσθέτει: «Με βοήθησε ένας σύμβουλος ψυχολογίας. Συμβουλευτική ψυχολογία είναι κάτι που θέλω να σπουδάσω τώρα. Με το που τελειώσουν όλα αυτά τα πολλά, θέλω να ακολουθήσω αυτό, μ' αρέσει πάρα πολύ, με βοήθησε γιατί βγήκα και αγάπησα τον εαυτό μου, τον έμαθα. Μου φώτισε τον δρόμο και τώρα πορεύομαι»!

Ο Ορέστης λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Λοιπόν» πως η μητέρα του ήταν στο πλευρό του όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός σε αντίθεση με τον πατέρα του: «Η μητέρα μου με στήριξε από την πρώτη στιγμή σε αντίθεση με τον πατέρα μου, που δεν το ήξερε και δεν το έμαθε ποτέ, ακόμα και όταν «έφυγε» από τη ζωή. Ήταν πάρα πολύ αρνητικός. Δεν ήθελε να γίνει ο γιος του να ασχοληθεί με το θέατρο. Τα παλιά μυαλά. Δεκαπεντέμιση χρονών πήγα στην δραματική σχολή, παράλληλα με το νυχτερινό σχολείο και κρυφά από τον πατέρα μου, δεν ήξερε τίποτε. Όταν έπαιξα πρώτη φορά στο θέατρο, στο «Δον Ζουάν», του Μολιέροιυ, είχα αλλάξει το όνομά μου για να μην το δει ο πατέρας μου. Και στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» είχα άλλο όνομα γιατί πέρναγε ο πατέρας μου από εκεί κι έλεγα: «Τι θα κάνω;». Το κράτησα κρυφό μέχρι που «έφυγε» από τη ζωή. Δεν το έμαθε ποτέ».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ο ηθοποιός: «Πιτσιρικάς ήμουν πολύ παλιόπαιδο. Ανέβαινα σε ταράτσες, δέντρα... Κάποια στιγμή έπεσα από μία ταράτσα και χτύπησα τη μέση μου. Στα 20 δημιουργήθηκε ένα θέμα στη σπονδυλική μου στήλη, οι γιατροί στην αρχή δεν το κατάλαβαν, έκαναν λάθος διάγνωση. Στα 25 άρχισε να γίνεται χειρότερο. Φτερνίστηκα στην Πατησίων κι έπεσα κάτω, δεν μπορούσα να ξανασηκωθώ, παρέλυσα. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Πρόσφατα στην παράσταση μου έβγαλαν τον ώμο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved