Τζίμης Πανούσης: «Είναι τραγικό και γελοίο από τη μια να σου αρέσει ο Παντελίδης και από την άλλη να έχεις πρόβλημα με το μνημόνιο»
Showbiz

Τζίμης Πανούσης: «Είναι τραγικό και γελοίο από τη μια να σου αρέσει ο Παντελίδης και από την άλλη να έχεις πρόβλημα με το μνημόνιο»

«Προσπαθούμε να συμβιβαστούμε με τα προβλήματά μας. Τα πράγματα ήταν, είναι και θα παραμείνουν έτσι», δηλώνει ο Τζίμης Πανούσης σχολιάζοντας όλα όσα περνάμε ως λαός.

«Είναι τραγικό και γελοίο από τη μια να σου αρέσει ο Παντελής Παντελίδης και από την άλλη να έχεις πρόβλημα με το μνημόνιο. Είναι σχήμα οξύμωρο. Μετά τον Χρυσό Αιώνα και το χτίσιμο του Παρθενώνα, γίναμε δούλοι, δουλοπάροικοι, ραγιάδες», λέει στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει μιλώντας και αναλύοντας το «lifestyle», χαρακτηρίζοντας τον ως μύθο.
«Πρόκειται για έναν ακόμη μύθο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οι υπερβολές που βλέπαμε αποτελούσαν τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν έναν άλλο κανόνα: από τότε που μπήκα σ' αυτή τη δουλειά, είμαστε πάντα σε ύφεση και λιτότητα. Αυτοί που έζησαν τις χλιδές ήταν ένα μικρό μέρος του κόσμου. Κοινωνία δεν είναι μόνο τα βόρεια προάστια των Αθηνών και ένα μικρό μέρος της Θεσσαλονίκης», λέει ενώ καταλήγει:
«Τέτοια σκάνδαλα είναι για να πυροδοτούν τις καταστάσεις. Δεν ήταν η Ελλάδα αυτό. Δεν τρώγαμε όλοι με χρυσά κουτάλια. Έτσι ζούσαν συγκεκριμένοι δωσίλογοι, κλέφτες, αυτοί που πήραν μίζες, αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα, Τσοχατζόπουλοι και σία. Ο υπόλοιπος κόσμος ήταν μια ζωή στη λιτότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved