Επίσημη πρεμιέρα για την ταινία «Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη»
Showbiz

Επίσημη πρεμιέρα για την ταινία «Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη»

Εχθές το βράδυ, η νέα ταινία του Νίκου Κούνδουρου, «Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη» έκανε avant premiere στις αίθουσες του κινηματογράφου.

Ο Νίκος Κούνδουρος με την καινούργια του ταινία, τολμάει και αγγίζει αληθινές ιστορίες που σημαδεύουν χρόνια τώρα τον ακήρυχτο πόλεμο του Ισραήλ με την Παλαιστίνη, καθώς η επιθετικότητα μιας ισχυρής πολεμικής δύναμης στερεί σ' ένα λαό άοπλο την ικανότητα να υπερασπιστεί το δίκιο του. Στο «Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη» πρωταγωνιστούν 32 ηθοποιοί μεταξύ των οποίων οι:
Γιώργος Κοψιδάς, Θεοδόσης Ζάννης, Εύα Ψυλλάκη, Μανώλης Παπαδάκης, , Ιερώνυμος Καλετσάνος, Δέσποινα Μοίρου, Πηνελόπη Πλάκα, Ερρίκος Λίτσης, Αγάπη Μανουρά. Η παραγωγή ανήκει στον Παντελή Καλατζή και την Showtime Productions που χρησιμοποιώντας όλη τη σύγχρονη τεχνολογία και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και το ταλέντο του δυναμικού της, ακολούθησε το όραμα του Νίκου Κούνδουρου και ολοκλήρωσε μια μεγάλη παραγωγή, πέρα από τα συνηθισμένα. Το παρών στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν εκπρόσωποι του αθλητισμού και της υποκριτικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved