ΣΟΚ στη σκηνή! Μαινόμενη γυναίκα γρονθοκόπησε την πρωταγωνίστρια του θεάτρου «Τέσσερις Εποχές»
Showbiz

ΣΟΚ στη σκηνή! Μαινόμενη γυναίκα γρονθοκόπησε την πρωταγωνίστρια του θεάτρου «Τέσσερις Εποχές»

ΣΟΚ! Καλοστεκούμενη, ώριμη κυρία που έβλεπε την παράσταση "Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου" στο Θέατρο "Τέσσερις Εποχές" φαίνεται πως ταυτίστηκε τόσο πολύ με τα δρώμενα του έργου που επιτέθηκε με γροθιές στην πρωταγωνίστρια,

η οποία υποδύεται τον ρόλο της «τυρρανικής μάνας» του διάσημου Έλληνα γλύπτη!

Το θύμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ήταν η ηθοποιός Γιούλη Ζήκου, σύζυγος του Γιάννη Μόρτζου. "Έκανε σαν τρελή και θα με σκότωνε", δήλωσε η πρωταγωνίστρια του θεάτρου «Τέσσερις Εποχές» μετά το απίστευτο περιστατικό! "Έζησα εφιαλτικές στιγμές" πρόσθεσε.

Από την άγρια επίθεση η ηθοποιός έχει ακόμη πολλές μελανιές στο δεξί της χέρι και τα πλευρά της. Η 50χρονη θεατής ανέβηκε στην σκηνή στο φινάλε του έργου φωνάζοντας: "Κακούργα, εσύ φταις! Εσύ τον κατέστρεψες!". Της τράβηξε τα μαλλιά και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και το σώμα αφήνοντας άφωνους όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θέατρο.

"Μετά την επίθεση η γυναίκα βγήκε στο φουαγιέ, ζήτησε νερό, άναψε τσιγάρο και άρχισε να ζητάει συγγνώμη προσωπικά και της είπα "σας έχω ήδη συγχωρήσει" είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved