Το ξέσπασμα και τα δάκρυα της Αντωνίας Καλλιμούκου, η ενόχληση της Μενεγάκη με συνεργάτη της και ο ξαφνικός θάνατος ηθοποιού από τη «Λάμψη»
Showbiz

Το ξέσπασμα και τα δάκρυα της Αντωνίας Καλλιμούκου, η ενόχληση της Μενεγάκη με συνεργάτη της και ο ξαφνικός θάνατος ηθοποιού από τη «Λάμψη»

Η εβδομάδα τελειώνει και πολλά ήταν τα θέματα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε και σήμερα τα τοπ θέματα που εσείς επιλέξατε με τα κλικ σας.

Η Αντωνία Καλλιμούκου μέσα από την εκπομπή «Ελένη» για πρώτη φορά μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν να είναι μπλεγμένη σε ροζ κύκλωμα. Βάζει τα κλάματα και ξεσπάει και απειλεί με μηνύσεις. Λίγο αργότερα όταν ηρέμησαν τα πράγματα, την σκυτάλη πήρε η Ελένη Μενεγάκη που και εκείνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της προς τον Βασίλη Καλλίδη. Ο λόγος; Κάποιες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας! Δεν ενοχλήθηκε με το περιοδικό, αλλά με τον άνθρωπο που τις έδωσε! Και μετά τις γκρίνιες και τα ξεσπάσματα ακολούθησε μια πολύ στενάχωρη είδηση. Η ηθοποιός Τζώρτζια Θεοδώρου που για χρόνια έπαιζε στην σειρά «Λάμψη» «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Δυστυχώς, και το επόμενο θέμα δεν είναι αισιόδοξο καθώς γνωστή ηθοποιός που έχει τρεις μήνες ζωής δήλωσε ότι είναι έτοιμη να πει το αντίο. Όμως τα τοπ θέματα θα τα κλείσουμε με ένα σέξι κορίτσι που φωτογραφήθηκε κάνοντας μπάνιο topless. Μιλάμε για την Τζούλια Αλεξανδράτου φυσικά! Μείνετε κοντά μας και επιλέξτε τα τοπ θέματα της νέας εβδομάδας και ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο για μια γρήγορη ανασκόπηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved