Προς λουκέτο το ίδρυμα Καρέζη!
Showbiz

Προς λουκέτο το ίδρυμα Καρέζη!

SOS εκπέμπει ο γιος της αείμνηστης Τζένης ΚαρέζηΚωνσταντίνος Καζάκος αναφορικά με το ίδρυμα που φέρει το όνομα της μητέρας του!

Το ίδρυμα Τζένη Καρέζη όπως ανέφερε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso, είναι στα πρόθυρα να βάλει λουκέτο και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς: «θα κλείσει, αν δεν βρεθούν άμεσα τα χρήματα που απαιτούνται για τα λειτουργικά έξοδά του!»

«Εκπέμπουμε SOS, γιατί βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και θα αναγκαστούμε να σταματήσουμε να προσφέρουμε το σημαντικό έργο της ανακουφιστικής και παρηγορητικής αγωγής στους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη!» τόνισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, πρόεδρος του ιδρύματος.

«Τα ετήσια έξοδα του ιδρύματος είναι 40.000 ευρώ και η αλήθεια είναι πως αν δεν βρεθεί οικονομική στήριξη, δεν θα αντέξουμε περισσότερο από ένα χρόνο. Δεν παίρνουμε καμία κρατική επιχορήγηση, στηριζόμαστε στις χορηγίες και τις δωρεές των ανθρώπων που αναγνωρίζουν το έργο του ιδρύματος. Κι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να πω ότι έχουμε ανάγκη κάθε οικονομική προσφορά για να μπορέσουμε να κρατηθούμε, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να κλείσουμε. Υπολογίστε ότι κάθε χρόνο φιλοξενούμε χιλιάδες άτομα και όπως καταλαβαίνετε, το να βάλουμε λουκέτο θα είναι μεγάλο πλήγμα στους συνανθρώπους που απευθύνονται στο ίδρυμα για ανακουφιστική αγωγή» συνέχισε.

Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη ιδρύθηκε το 1992, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της αείμνηστης πρωταγωνίστριας, για να τιμηθεί η μνήμη της από την οικογένειά της και τους φίλους της. Ηταν επιθυμία της, που την εξέφρασε προς τους δικούς της, να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη αυτού του κλάδου, ώστε και άλλοι συνάνθρωποί της ν' ανακουφιστούν από τους πόνους που προκαλεί ο καρκίνος και να ζήσουν με αξιοπρέπεια και σε ανθρώπινες για τους ίδιους και τους συγγενείς τους συνθήκες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved