Η προφητική δήλωση του Τόμας Πρωτόπαπα, η συγκίνηση της Βίσση στους «Δαίμονες» και η Μενεγάκη στην Άνδρο χωρίς μακιγιάζ
Showbiz

Η προφητική δήλωση του Τόμας Πρωτόπαπα, η συγκίνηση της Βίσση στους «Δαίμονες» και η Μενεγάκη στην Άνδρο χωρίς μακιγιάζ

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πολλά θέματα, τα οποία σας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Αυτό που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Τόμας Πρωτόπαπα.


Μία δήλωση, που μόνο προφητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και φυσικά σοκάρει, είχε κάνει πριν από λίγες εβδομάδες ο Τόμας Πρωτόπαπας.

Η κωμωδία του Χάρη Ρώμα «Το καφέ της Χαράς» μπορεί να προβλήθηκε από το 2003 ως το 2006 ωστόσο το βλέπουμε συχνά σε επαναλήψεις. Όμως έχουν περάσει αρκετά χρόνια και η μικρή Βάλια, η κόρη της πρωτευουσιάνας μεγάλωσε.


Κάποιοι λένε πως μπορεί να πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ και κάποιοι άλλοι πως είναι πραγματική φωτογραφία καθώς η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει αδυνατίσει πολύ τον τελευταίο καιρό!

Στην Άνδρο περνάει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η Ελένη Μενεγάκη η οποία το είπε και το έκανε τελικά αυτό που είχε υποσχεθεί στα μέσα της εβδομάδας. Η παρουσιάστρια περνάει ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές και όταν βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί δεν μακιγιάρεται.

Η πολυπόθητη πρεμιέρα της ροκ όπερας «Δαίμονες» μετά από 22 χρόνια έγινε χθες το βράδυ και όλοι οι συντελεστές ήταν μεν αγχωμένοι, μετά το τέλος της παράστασης όμως ήταν και πολύ ενθουσιασμένοι που όλα είχαν πάει καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved