Showbiz

Εξομολόγηση ηθοποιού: «Είχα αγγίξει τα όρια του αλκοολισμού. Μόλις έκανα οικογένεια τα άφησα όλα, ποτό, χασίσι»

Στη μακρινή Γορτυνία, εκεί όπου ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε, αποφάσισε να επιστρέψει εδώ και χρόνια, έχοντας πλέον αποκτήσει μια ολοκληρωμένη οικογένεια.

Στο κτήμα του και στο πατρικό του σπίτι η ζωή είναι ήρεμη. Δεν μοιάζει σε τίποτα με όσα εκείνος είχε ζήσει μέσα στο γυάλινο κόσμο με τη χρυσόσκονη του κινηματογράφου.
Ο λόγος για τον... ηθοποιό, Διονύση Ξάνθο, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς είχε φτάσει στα όρια του αλκοολισμού και μόλις έκανε οικογένεια σταμάτησε τα πάντα, το ποτό, το χασίς και το τσιγάρο!
«Είχα αγγίξει σχεδόν τα όρια του αλκοολισμού. Μόλις έκανα οικογένεια, τα άφησα όλα πίσω. Ποτό, χασίσι, τσιγάρο, τέλος. Έγιναν εμπειρία και σοφία. Βγαίνω και μιλάω πλέον ανοιχτά γι' αυτό το θέμα για να μπορέσω να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες. Σήμερα πια τρώω και πίνω ό,τι και τα παιδιά μου. Είμαι κατά των ναρκωτικών. Δεν έχω ποτέ διαφημίσει αλκοόλ ή τσιγάρο όσα και να μου έδιναν για να μη δώσω το κακό παράδειγμα», λέει στην εφημερίδα NEWS!

Ο Διονύσης τονίζει: «Έπαθα και έμαθα. Όλα αυτά έγιναν εμπειρία και σοφία. Αυτό που προσπαθώ πια είναι να είμαι ένας θαυμάσιος πατέρας και πάντα καλλιτέχνης. Ενώ παλιά νόμιζα ότι το ποτό και το τσιγάρο με χαλάρωναν, συνειδητοποιώ πια ότι και νηφάλιος τα ίδια πετυχαίνω. Τα τελευταία χρόνια ζω ασκητικά από επιλογή. Πρέπει να φτάσεις στα όρια για να μετουσιώσεις τα βιώματά σου σε σοφία και να μην επαναλάβεις τα λάθη σου, ζητώντας πάντα συγχώρεση από τον Θεό». Για τις γυναίκες και τον έρωτα ο ίδιος αποκαλύπτει: «Με κατατρόπωσε ο έρωτάς μου για τη γυναίκα. Αν και με πλήγωσαν αρκετές, στάθηκα τυχερός και γνώρισα δύο σπουδαίες γυναίκες. Με τη μία έχουμε και δύο παιδιά».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved